Ιβάνοβιτς: "Πολλά τα λάθη, αργός ο ρυθμός"

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είχε ξεκάθαρη άποψη για τους λόγους της ήττας του Παναθηναϊκού από τη Μιλάνο.

Ιβάνοβιτς: "Πολλά τα λάθη, αργός ο ρυθμός"

Αναλυτικά: "Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ένα κακό παιχνίδι και αυτό για δύο λόγους. Πρώτον υποπέσαμε σε πολλά λάθη, κάτι που δεν συνηθίζουμε. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι παίξαμε αργά. Δεν ήμασταν καλοί στον αιφνιδιασμό με αποτέλεσμα να μην πετύχουμε εύκολα καλάθια.

Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα. Ωστόσο, για να είσαι ανταγωνιστικός στο Top-16 δεν αρκεί να είσαι καλός και συγκεντρωμένος για 20 λεπτά, αλλά για ολόκληρο τον αγώνα. Ακολουθούν δύο παιχνίδια κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους, όπως είναι ο Άρης και η Μπαρτσελόνα, όπου πρέπει να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο".

Διαμαντίδης: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο"

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης τόνισε από την πλευρά του: "Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Παναθηναϊκού, που έκανε τόσα χιλιόμετρα για να έρθει εδώ για να μας δει" και συνέχισε μιλώντας για το αγωνιστικό κομμάτι:

"Προσπαθήσαμε… Έχουμε πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε και θέλουμε να τα κάνουμε καλύτερα. Εξελίχθηκε σε ματς που κρίθηκε στις δυο βολές, αστόχησα και χάσαμε. Στόχος ήταν να περάσουμε στο Top 16. Η ομάδα θέλει να γίνεται καλύτερη και να προσπαθεί 100%. Το εφαρμόζουμε αυτό νομίζω, αν όχι για 40 λεπτά, σίγουρα για μεγάλο διάστημα. Επόμενος στόχος για εμάς είναι το παιχνίδι με τον Άρη. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε, προσπαθούμε και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Η ομάδα ξεκίνησε με στόχο να πηγαίνει παιχνίδι με παιχνίδι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK