Ματσιούλις: "Θίχτηκε ο εγωισμός μας"

Ο Γιόνας Ματσιούλις τόνισε ότι είχε θιχτεί ο εγωισμός των παικτών του Παναθηναϊκού, μετά την βαριά ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον δεύτερο αγώνα της σειράς.

Ματσιούλις: "Θίχτηκε ο εγωισμός μας"

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν ξέχασαν την βαριά ήττα στην Μόσχα και φρόντισαν να δώσουν τις "απαντήσεις" τους το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ, όπως παραδέχθηκε ο Γιόνας Ματσιούλις.

"Δεν είναι μόνο η περηφάνια του Παναθηναϊκού, αλλά και η ανδρική περηφάνια λόγω του τελευταίου κακού ματς. Παίξαμε σαν ομάδα τώρα",ήταν η αρχική τοποθέτηση του Λιθουανού φόργουορντ στην τηλεόραση της NOVA.

Στη συνέχεια ο φόργουορντ του Τριφυλλιού τόνισε: "Θα είναι πιο δύσκολο. Δεν θα θέλουν να επιστρέψουμε στη Μόσχα, όπου όλα μπορούν να γίνουν. Παίζουμε όμως στην έδρα μας και έχουμε μεγαλύτερο ροτέισον. Πρέπει να νικήσουμε χωρίς δικαιολογίες για να προκριθούμε στο Final 4".

"Φυσικά, αυτή η ομάδα έχει τις ικανότητες να παίξει εξαιρετική άμυνα. Πρέπει να παίξουμε έτσι και είναι η δύναμή μας που πρέπει να χρησιμοποιούμε πιο συχνά",ολοκλήρωσε τη σκέψη του ο Ματσιούλις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK