Με Γιαννακόπουλο η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού βρέθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Με Γιαννακόπουλο η προπόνηση του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο πλευρό των παικτών του Παναθηναϊκού βρέθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος επισκέφθηκε το κλειστό του ΟΑΚΑ ώστε να "ντοπάρει" ψυχολογικά την ομάδα ενόψει του καθοριστικού τρίτου προημιτελικού της Ευρωλίγκας με την Μπασκόνια την Τρίτη (18/04, 21:15, live από το Contra.gr).

Οι "πράσινοι" βρίσκονται πίσω στις νίκες με 2-0 απέναντι στους Βάσκους μετά από τα δύο παιχνίδια στη Βιτόρια και με ακόμα μία ήττα αποκλείονται από τη διοργάνωση, με συνέπεια ο επικεφαλής του συλλόγου να εμψυχώσει παίκτες και προπονητές για την πρώτη νίκη.

Στο αγωνιστικό σκέλος, το πρόγραμμα της προπόνησης ολοκληρώθηκε δίχως απρόοπτα, με τον Γιώργο Παπαγιάννη να έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να προέρχεται από θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στον λαγονοψοΐτη.

Επέστρεψε εισιτήρια η Μπασκόνια

Η διοίκηση της Μπασκόνια ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό ότι δεν θα χρειαστεί όλα τα εισιτήρια που είχε ζητήσει για τον τρίτο αγώνα των Αθηνών.

Ως εκ τούτου, επιστράφηκαν στο "τριφύλλι" και διατέθηκαν εκ νέου στην αγορά, την ελληνική αυτήν τη φορά. Ο Παναθηναϊκός είχε ανακοινώσει ήδη sold out και παρά την... εύρεση νέων εισιτηρίων, δύσκολα θα μείνουν κενές θέσεις.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Διαμαντίδης: "Να μην φτάσουμε ξανά στο τελευταίο σουτ"
Τζόρτζεβιτς: "Υπάρχει πίστη, όχι δώρα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK