Με Κούζμιτς στη Βαρκελώνη ο Παναθηναϊκός

Κανονικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με την Μπαρτσελόνα την Πέμπτη (29/10) βρίσκεται ο Όγκνιεν Κούζμιτς, παρά το βαρύ διάστρεμμα που υπέστη.

Με Κούζμιτς στη Βαρκελώνη ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Παρά το βαρύ διάστρεμμα που υπέστη στο ματς με το Ρέθυμνο, ο Όγκνιεν Κούζμιτς θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της ομάδας του Παναθηναϊκού για το ματς με την Μπαρτσελόνα την Πέμπτη (29/10). Ωστόσο θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του στον αγώνα.

Απο εκεί και πέρα στην Αθήνα θα μείνει ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη μέση και δεν αγωνίστηκε απέναντι στους Κρητικούς.

Συνεργασία με "Microsoft"

ΚΑΕ Παναθηναϊκός,η Microsoft, ταPAOSHOPκαι ηCD MEDIA παρουσίασαν τον «καρπό» της συνεργασίας τους, με το συλλεκτικό πακέτοXbox One BC Limited Edition NBA 2K16να «κλέβει» την παράσταση και να γίνεται ανάρπαστο.

Όχι μόνο από το κοινό αλλά και τους… παίκτες τουΠαναθηναϊκούοι οποίοι έσπευσαν να… προκαλέσουν ο ένας τον άλλο και να μετρήσουν τις δυνάμεις τους στο πλαίσιο της παρουσίασης η οποία έλαβε χώρα στοVIP LoungeτουΟΑΚΑτηνΠαρασκευή (24/10)το βράδυ.

Στο εντυπωσιακό πακέτο περιλαμβάνονται συλλεκτική κονσόλα με το λογότυπο του Παναθηναϊκού(500GB), ένα ασύρματο χειριστήριο, καθώς και το παιχνίδιNBA 2K16 special edition.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι όλοι μπορούν να απολαύσουν τη μαγεία του παιχνιδιού με τον μεγάλοMichael Jordanο οποίος «συμμετέχει» στοSpecial Edition!Με δεδομένο ότι οι κινήσεις των παικτών έχουν γίνει πλέον περισσότερο αληθοφανείς η εικόνα και η δράση διαφέρουν ελάχιστα από την πραγματικότητα.

Το «παρών» στην παρουσίαση έδωσαν οιστορικός ηγέτης τουΠαναθηναϊκού, Παύλος Γιαννακόπουλοςμαζί με τη σύζυγό τουΔέσποινα Γιαννακοπούλου, οΔημήτρης Γιαννακόπουλος,ηΔιευθύνουσα ΣύμβουλοςτηςMicrosoft Hellas Πέγκυ Αντωνάκουκαθώς και σύσσωμο το αγωνιστικό τμήματης ομάδας. Μάλιστα, οι αθλητές τουΠαναθηναϊκού αναμετρήθηκαν μεταξύ τους κάνοντας πράξη την επιθυμία που είχαν εκφράσει προ ημερών στους λογαριασμούς τους σταsocial mediaπροβάλλοντας τη φωτογραφία του συλλεκτικούXbox One BC Limited Edition NBA 2K16.

Επίσης όσοι είχαν προλάβει να παραγγείλουν το συλλεκτικό πακέτο, το παρέλαβαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης από τον αρχηγό τουΠαναθηναϊκού,Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος έβαλε και την υπογραφή του κι έδωσε ακόμη… μεγαλύτερη αξία και βάρος στο υπέρλαμπρο προϊόν.

ΟΔιευθύνων ΣύμβουλοςτηςΚΑΕ Παναθηναϊκός,Παναγιώτης Τριαντόπουλος, δήλωσε σχετικά:«Από τη στιγμή που μιλάμε καθαρά μπασκετικά , έχουμε συγκροτήσει μια πολύ ισχυρή ομάδα εργασίας και δεν μας αντιμετωπίζει καμία… άμυνα.

Αυτή η δυνατή σχέση μεταξύ τηςΚΑΕ Παναθηναϊκός,τηςMicrosoft, τουPAOSHOPκαι τηςCD Media, δημιουργήθηκε από την ανάγκη όλων μας να αξιοποιήσουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας ώστε να προσφέρουμε στον κόσμο πρωτοποριακά προϊόντα και όχι μόνο. Τόσο ισχυρά brands δεν θα μπορούσαν παρά να δημιουργήσουν ένα καταπληκτικό προϊόν, όπως τη συλλεκτική κονσόλα που διατίθεται από τοPAOSHOPκαι την οποία παρουσιάζουμε σήμερα. ΗMicrosoftδεν είναι απλώς ένας πολύτιμος συνεργάτης που στηρίζει σημαντικά τις Ακαδημίες μας. Είμαστε φίλοι, έχουμε πολλά κοινά στοιχεία και συνεχώς θα… δημιουργούμε ιδέες και συνέργιες. Σήμερα είναι μόνο η αρχή.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους όσοι εργάστηκαν για την υλοποίηση και προώθηση αυτής της εξαιρετικής ενέργειας αλλά και προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριοΔημήτρη Γιαννακόπουλο, τον εμπνευστή και δημιουργό τωνPAOSHOPγια τη στήριξή του και την εμπιστοσύνη που μας παρέχει».

ΟΘεοδόσης Μιχαλόπουλος, Διευθυντής Consumer Groupδήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι, που σε συνεργασία με την ΚΑΕΠαναθηναϊκός, τοPAOSHOPκαι τηCD Media, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό προϊόν, τη συλλεκτική κονσόλαXbox One BC Limited Edition NBA 2K16, για τους φιλάθλους τουΠαναθηναϊκούκαι τους λάτρεις του gaming. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί απόδειξη του κοινού μας στόχου με τηνΚΑΕ Παναθηναϊκός, σχετικά με τη στήριξη της χώρας μας αλλά και των νέων ανθρώπων, μέσω της καινοτομίας και του αθλητισμού, και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να υλοποιούμε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και στο μέλλον».

Από την πλευρά του, οΑντώνης Φώτσηςτόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία. Πιστεύω ότι είναι μία πολύ πρωτοποριακή ιδέα που είχαν, να λανσάρουν δηλαδή μία παιχνιδομηχανή σε μία έκδοση για τον Παναθηναϊκό. Ξέρουμε πόσο θα αρέσει στα νέα παιδιά και πόσο ωραίο είναι να ασχολούνται με τα αθλητικά και με παίκτες Έλληνες. Εύχομαι να αγκαλιάσουν αυτή την κονσόλα και να τη χαρούν όσο πιο πολύ γίνεται».

News 24/7

24MEDIA NETWORK