Μήνυμα Τζόρτζεβιτς: "Είμαστε ελλιπείς στα γκαρντ, θέλουμε παίκτη"

Πρώτη φορά μίλησε τόσο ανοιχτά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς για την έλλειψη παικτών στην περιφέρεια.

Μήνυμα Τζόρτζεβιτς: "Είμαστε ελλιπείς στα γκαρντ, θέλουμε παίκτη"
Τζόρτζεβιτς Παναθηναϊκός Ευρωλίγκα INTIME SPORTS

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είχε πολλά να πει μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Αφού συνεχάρη τον αντίπαλο, έκανε λόγο για χαζά λάθη των παικτών του, ζήτησε περισσότερη προσοχή από τους διαιτητές, έβγαλε το καπέλο στον Ντιλέινι, αλλά κυρίως αναφέρθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης του ρόστερ.

Ο προπονητής του "τριφυλλιού" σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου: " Ήταν μια δύσκολη ήττα για εμάς. Πρέπει να συγχαρώ την Λοκομοτίβ. Το ήθελαν από την αρχή. Ήρθαν να παίξουν δυνατά, έτσι παίζεται το μπάσκετ. Κάναμε την προσπάθειά μας. Μόλις επιστρέψαμε στο δεύτερο δεκάλεπτο, αμυντικά, φτιάξαμε το παιχνίδι μας έτσι ώστε να κάνουμε ένα πολύ καλό αμυντικό παιχνίδι. Κάναμε πολλά λάθη όμως. Υποπέσαμε σε τρία χαζά που έδωσαν… πίστη στον αντίπαλό μας. Ήταν μια δύσκολη ήττα κόντρα σε έναν κορυφαίο γκαρντ, όπως ο Ντιλέινι που με το ταλέντο του μας έβαλε πολλά προβλήματα. Τα γρήγορα φάουλ του Καλάθη, που πήγε καλά πάνω του, μάς δημιούργησε περισσότερα προβλήματα. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς.

Κάθε μπάλα μετράει και το κάθε λάθος κοστίζει. Στο τέλος κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Είναι κρίμα. Θέλαμε ένα μεγάλο σουτ, μια μεγάλη άμυνα, αλλά με τους γκαρντ τους να κάνουν τέτοιο ματς ήταν πολύ δύσκολο για εμάς και πολύ πιο εύκολο για εκείνους.

Δε θα επιτρέψω στον εαυτό μου να πει τίποτα στους διαιτητές, αλλά γενικότερα θα πρέπει να κοιτάζουν καλύτερα το θέμα των βημάτων. Είναι κομμάτι της αμυντικής προσπάθειάς μας. Γίνεται συνέχεια. Οι κανόνες είναι ξεκάθαροι. Πρέπει να αρχίσουμε να τους σεβόμαστε.

Ψάχνουμε την αγορά για παίκτη και θέλουμε φρέσκα πόδια στα επόμενα ματς. Ο τραυματισμός του Μποχωρίδη είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Μπορούσε να μας δώσει πάρα πολλές λύσεις. Περιμένω τον Παππά, αλλά δε ξέρουμε πως θα είναι μετά από τόσους μήνες απουσίας. Είμαστε ελλιπείς στα γκαρντ και δεν γίνεται να περιμένεις συνέχεια το κάτι παραπάνω από τους ίδιους. Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι, να διορθώσουμε τα λάθη μας, να κρύψουμε ότι πρέπει και να δείξουμε αυτό που πρέπει για να μπορούμε να ανταγωνιζόμαστε τους πάντες.

Ήμασταν έτοιμοι για τον Ντιλέινι και φάνηκε. Ένας παίκτης όμως με τέτοιο ταλέντο έχει πολλά 'όπλα'. Έβαλε μεγάλα σουτ. Δε μπορείς να τον κρατήσεις μόνο στο μηδέν. Και το τρίτο φάουλ του Γκιστ, αλλά και το τρίτο και τέταρτο του Καλάθη έπαιξαν σημαντικό ρόλο. Αυτή, όμως, είναι η ποιότητα του Ντιλέινι. Κάποιες βραδιές απλά συγχαίρεις τον αντίπαλο. Μπράβο πραγματικά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός - Λοκομοτίβ Κουμπάν 71-77

Σχόλιο Τάσου Μαγουλά: Το know us better, διαφορετικά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK