Μπαλτάκος: "Τέλος Νοέμβρη θα αποφασίσουμε"

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκης Μπαλτάκος, αναφέρθηκε στην πρόταση του Μπερτομέου για την Ευρωλίγκα και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει αποφασίσει ακόμα.

Μπαλτάκος: "Τέλος Νοέμβρη θα αποφασίσουμε"

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στον OΤΕ TV ο Τάκης Μπαλτάκος τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει άμεσα την απόφασή του για το μέλλον του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την πρόταση: «Mας ζητήθηκε να υπογράψουμε ένα δεκαετές συμβόλαιο, κάτι που είναι μεγάλη δέσμευση για τον σύλλογο και υπάρχει ποινή 10 εκατ. ευρώ αν κάποιος αλλάξει γνώμη και θέλει να σπάσει το συμβόλαιο. Δεν μπορούσαμε να πάρουμε αυτή την απόφαση σε ένα πρωινό. Μιλώ μόνο για τον Παναθηναϊκό, επομένως δεν μπορώ να πω γιατί οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές ομάδες και ο Ολυμπιακός υπέγραψαν».

Για το πότε θα απαντήσει ο Παναθηναϊκός: «Στο τέλος Νοέμβρη, αρχές Δεκέμβρη θα έχουμε πάρει την τελική μας απόφαση».

Για το ποια μπορεί να είναι η εναλλακτική: «Θα είναι κακό για το μπάσκετ, όπως έγινε τη σεζόν 2000/2001, αλλά είναι πιθανό να δούμε τη FIBA να κάνει τη δική της λίγκα .

Για το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ: «Το μέλλον θα είναι μια κλειστή λίγκα, όπως το ΝΒΑ. Αυτό είναι προφανές και προς τα εκεί πάνε τα πράγματα. Δεν ξέρω αν η Euroleague ή η FIBA θα την κάνει αυτή τη λίγκα, αλλά στο τέλος θα υπάρχει μια κλειστή λίγκα, κάτι που θα είναι καταστροφικό για τα εθνικά πρωταθλήματα».

Διαβάστε ακόμη:

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την Ευρωλίγκα

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ