Μπερτομέου: "Πολυτέλεια για εμάς ο Διαμαντίδης"

"Πολυτέλεια" για την Ευρωλίγκα χαρακτήρισε τον Δημήτρη Διαμαντίδη ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, ο οποίος επεσήμανε πως η διοργάνωση πήγε ένα βήμα μπροστά με τη συμβολή του αρχηγού του Παναθηναϊκού.

Μπερτομέου: "Πολυτέλεια για εμάς ο Διαμαντίδης"

Ο Τζόρντι Μπερτομέου έδωσε το "παρών" στο ΟΑΚΑ προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το ματς του Παναθηναϊκού με την Τσεντεβίτα και τη βράβευση του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Πριν από το τζάμπολ του αγώνα, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Ευρωλίκγας αποθέωσε τον αρχηγό του "τριφυλλιού" για όσα έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στο άθλημα.

"Ο Διαμαντίδης είναι ένας παίκτης με τον οποίο μεγάλωσε η Ευρωλίγκα, πήγε βήματα μπροστά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα τον βραβεύσουμε απόψε. Θα λείψει, αλλά πρέπει όλοι να θυμούνται τη συνεισφορά του και τη διαφορετική διάσταση που έδωσε στο παιχνίδι. Αυτή θα είναι η προίκα του.

Ο Διαμαντίδης είναι σπουδαίος εντός και εκτός παρκέ. Για την Ευρωλίγκα είναι παράδειγμα. Η Ευρωλίγκα αυτό θέλει να προβάλει στον κόσμο. Είναι ελάχιστοι, και καλύτερος όλων ο Διαμαντίδης, αυτοί που λειτουργούν ομαδικά", δήλωσε μεταξύ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK