Μπερτομέου: "Πολυτέλεια για εμάς ο Διαμαντίδης"

"Πολυτέλεια" για την Ευρωλίγκα χαρακτήρισε τον Δημήτρη Διαμαντίδη ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, ο οποίος επεσήμανε πως η διοργάνωση πήγε ένα βήμα μπροστά με τη συμβολή του αρχηγού του Παναθηναϊκού.

Μπερτομέου: "Πολυτέλεια για εμάς ο Διαμαντίδης"

Ο Τζόρντι Μπερτομέου έδωσε το "παρών" στο ΟΑΚΑ προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το ματς του Παναθηναϊκού με την Τσεντεβίτα και τη βράβευση του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Πριν από το τζάμπολ του αγώνα, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Ευρωλίκγας αποθέωσε τον αρχηγό του "τριφυλλιού" για όσα έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στο άθλημα.

"Ο Διαμαντίδης είναι ένας παίκτης με τον οποίο μεγάλωσε η Ευρωλίγκα, πήγε βήματα μπροστά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα τον βραβεύσουμε απόψε. Θα λείψει, αλλά πρέπει όλοι να θυμούνται τη συνεισφορά του και τη διαφορετική διάσταση που έδωσε στο παιχνίδι. Αυτή θα είναι η προίκα του.

Ο Διαμαντίδης είναι σπουδαίος εντός και εκτός παρκέ. Για την Ευρωλίγκα είναι παράδειγμα. Η Ευρωλίγκα αυτό θέλει να προβάλει στον κόσμο. Είναι ελάχιστοι, και καλύτερος όλων ο Διαμαντίδης, αυτοί που λειτουργούν ομαδικά", δήλωσε μεταξύ.

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ