Ο Γιαννακόπουλος παίρνει ΑΜΕΣΑ τον Παναθηναϊκό από την Ευρωλίγκα

Οριστική ή όχι η απόφαση, ο Παναθηναϊκός, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να τραβάει όσο δεν πάει το σχοινί, είναι έτοιμος να εγκαταλείψει το οικοδόμημα της Ευρωλίγκας και να βάλει... ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλιά του. Πόσο θ' αντέξει, αν οι πρωταθλητές Ελλάδας αποχωρήσουν;

Ο Γιαννακόπουλος παίρνει ΑΜΕΣΑ τον Παναθηναϊκό από την Ευρωλίγκα
EUROKINISSI

Το είχε αφήσει να εννοηθεί ως απειλή με πρώτο στόχο να μετρήσει δυνάμεις. Σαν όμως να κρυβόταν μεγάλη αλήθεια πίσω από τα τότε λεγόμενά του. Διότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμφανίζεται προσωπικά διατεθειμένος ν' αφήσει στα κρύα του λουτρού την Ευρωλίγκα, να "σπάσει" την πολυετή σύμβαση που δεσμεύει τον Παναθηναϊκό έχοντας ήδη μελετήσει τον τρόπο που θα συμβεί αυτό, και να ενταχθεί στο άρμα της FIBA, επιχειρώντας κατόπιν να συμπαρασύρει κι άλλους μαζί του.

Η instagram-ική ατάκα του " ο Παναθηναϊκός επιστρέφει εκεί που το μπάσκετ θα έπρεπε να είναι πάντα" και η φωτογραφία με το λογότυπο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας δεν επιδέχεται άλλων παρερμηνειών.

Ιδίως μετά την πρόταση μομφής κατά του Ζόρντι Μπερτομέου και των όσων ακούστηκαν στη Γενική Συνέλευση των μετόχων. Ούτως ή άλλως ο Καταλανός παράγοντας επιχείρησε ν' αντικρούσει όλα τα επιχειρήματα των "πρασίνων", χωρίς ν' αναλάβει τις ευθύνες, με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να φτάσει στα όριά του και να μετατρέψει σε πράξη την απειλή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK