Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη συμφωνία με Ευρωλίγκα

Ο Παναθηναϊκός έδωσε τα χέρια με την Ευρωλίγκα και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη διοργάνωση.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη συμφωνία με Ευρωλίγκα

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιβεβαιώνει τα ρεπορτάζ σχετικά με συμφωνία με την Ευρωλίγκα και τη νέα μορφή που θα αποκτήσει η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι "πράσινοι" προτίμησαν να παραμείνουν στην Ευρωλίγκα, παρότι είχαν πρόταση από τη FIBA για το νέο, ανταγωνιστικό Basketball Champions League που ετοιμάζεται να διοργανώσει.

Η ανακοίνωση

"Μετά την πάροδο 20 ημερών, οι εκπρόσωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ.κ. Μάνος Παπαδόπουλος και Παναγιώτης Μπαλτάκος βρέθηκαν στη Βαρκελώνη προκειμένου να μελετήσουν όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στην προτεινόμενη 10ετή σύμβαση από πλευράς της Ευρωλίγκας.

Κατόπιν αναλυτικής εξέτασης όλων των όρων της σύμβασης και με δεδομένη την έλλειψη πρότασης για άλλη διοργάνωση, οι εκπρόσωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισαν να αποδεχτούν και να υπογράψουν το συμβόλαιο 10ετούς διάρκειας με την Ευρωλίγκα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το "όχι" των ομάδων στη FIBA και η νέα 10ετής Ευρωλίγκα

Το Basketball Champions League θα γίνει. Με ποιες ομάδες όμως;

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ