Ο Παναθηναϊκός έδωσε τρεις ημέρες προθεσμία στην Ευρωλίγκα...

Προειδοποιητικό "ραβασάκι", με τη μορφή τελεσιγράφου, στο... λογιστήριο της Ευρωλίγκας απέστειλαν Ισπανοί δικηγόροι που προσελήφθηκαν από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός προκειμένου να εξοφληθούν τα χρωστούμενα!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE BASKETBALL  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
giannakopoulos EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τα χρήματα που του οφείλονται. Ειδάλλως σκοπεύει να πρσφύγει δικαστικώς και να καταγγείλει την Ευρωλίγκα για αθέτηση των όρων σύμβασης.

Διαβάζουμε στον Καταλανό δημοσιογράφο της Mundo Deportivo, Ζοζέ Ιγκνάσιο Ουγκέτ, πως οι "πράσινοι" ανέθεσαν σε ισπανικό δικηγορικό γραφείο (Toda & Nel-lo) την υπόθεση και από εκεί έφτασε επιστολή στη λίγκα προκειμένου να τακτοποιηθεί η οφειλή των 681.910 ευρώ που έχει παρακρατηθεί.

Πρόκειται για το... αντίτιμο που θα έπρεπε να έχει λάβει το "τριφύλλι" έως τις 15 Απριλίου για τις 19 νίκες που κατέκτησε στην κανονική περίοδο της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με τους επικεφαλής της λίγκας, το ποσό δεν έχει εκταμιευθεί για να πληρωθούν τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Παρόλα αυτά οι "πράσινοι" υποστηρίζουν πως επειδή εκκρεμούν ακόμη εφέσεις στις εν λόγω υποθέσεις, δεν είναι δυνατόν να μην έχει καταβληθεί το ποσό, τη στιγμή μάλιστα που 300.000 ευρώ έχουν ήδη παρακρατηθεί για καλυφθούν τυχόν οφειλές που έχουν λήξει.

Γι' αυτό κι έδωσαν 72 ώρες προθεσμία στην Ευρωλίγκα να τακτοποιήσει το χρέος της ή να βρεθεί τρόπος αποπληρωμής. Ειδάλλως θ' ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK