Ο Παναθηναϊκός εξήγησε γιατί ο Ρίβερς είχε 0/8 στο Τελ Αβίβ!

Ο Κέι Σι Ρίβερς έμεινε στην Αθήνα και δεν θα παίξει την Κυριακή με τα Τρίκαλα. Ο λόγος έχει να κάνει άμεσα με την αστοχία του και το ολοστρόγγυλο μηδέν στο πρόσφατο ματς με τη Μακάμπι.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CRVENA ZVEZDA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
Κέι Σι Ρίβερς EUROKINISSI

Από τα 10/16 τρίποντα κόντρα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μάλαγα, στο 1/12 στα διαδοχικά ματς με Ερυθρό Αστέρα και Μακάμπι.

Όχι ο Κέι Ρίβερς δεν διάγει μια δεύτερη φάση ντεφορμαρίσματος. Όπως εκείνη μέσα στο χειμώνα (τέλη Δεκεμβρίου - μέσα Ιανουαρίου), όταν δεν έβαζε σουτ.

Εδώ έχουμε να κάνουμε μ' ένα νέο κεφάλαιο. Ένα πρόβλημα με τον ώμο του Αμερικάνου γκαρντ, το οποίο τον ενοχλεί, τον φρενάρει και δεν του επιτρέπει να εκτελεί με βάσει τη δική του μηχανική.

Οι πιο παρατηρητικοί είδαν κόντρα στους Ισραηλινούς πως ο Ρίβερς πάλευε να... διώξει την μπάλα από πάνω του έχοντας 0/3 δίποντα και 0/5 τρίποντα - ούτε βολές έβαλε (0/2). Το γιατί απαντήθηκε από την ιατρική ενημέρωση των "πρασίνων" το απόγευμα του Σαββάτου.

Το ότι θα χάσει το ματς με τα Τρίκαλα (όπως και ο Ντένμον λόγω της θλάσης στη γάμπα) δεν απασχολεί ιδιαίτερα τον Τσάβι Πασκουάλ. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι ο Ρ ίβερς να μην έχει κάτι σοβαρό που θα δημιουργήσει έξτρα πρόβλημα στο πλάνο του πριν από τις μάχες των πλέι οφ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK