Ο Πασκουάλ δεν μιλάει για διαιτησία και δείχνει το δρόμο...

Στάθηκε στη διακοπή, όχι μόνος ως διαιτητική απόφαση ο προπονητής του Παναθηναϊκού, κόντρα στη λογική ότι ανακαλύφθηκε τρόπος για να διακοπεί ο ρυθμός.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CSKA MOSCOW / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI)
Πασκουάλ EUROKINISSI

Ποτέ δεν θα τον ακούσεις να σχολιάζει διαιτητικές αποφάσεις. Εκτός κι αν θεωρήσει ότι θίγεται ο ίδιος και η ομάδα του.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν συμμερίζεται την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε στα δύο ματς με Φενέρμπαχτσε ή ΤΣΣΚΑ και έδωσε το παράδειγμα για το πως οφείλει ν' αντιμετωπίζει το κοινό τους ρέφερι. Χωρίς καχυποψία...

Τι ακριβώς είπε; " Στο γ' δεκάλεπτο μόλις φτάσαμε στο +10, δεν ήμασταν τυχεροί. Το παιχνίδι σταμάτησε ενώ είχαμε το μομέντουμ και την ατμόσφαιρα. Οι διαιτητές σταμάτησαν τον αγώνα για μια φάση του Αντόνοφ με τον Σίνγκλετον. Μετά από αυτό χάσαμε ένα εύκολο λέι απ και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έβαλε ένα τρίποντο στον αιφνιδιασμό. Δεν εννοώ ότι έκαναν λάθος ή κάτι, δεν αναφέρομαι στην απόφασή τους. Αναφέρομαι στην ατυχία, πως σταμάτησε ο χρόνος τη στιγμή που είχαμε το μομέντουμ. Δεν διαμαρτύρομαι για τους διαιτητές. Θα έλεγα πως σε αυτά τα δύο παιχνίδια, με τη Φενέρμπαχτσε και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν είχαμε απλώς πολλή τύχη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK