Ο Πασκουάλ έχει ξανά ένα ερώτημα ν' απαντήσει...

Ποιον θα "κόψει" ο Τσάβι Πασκουάλ προκειμένου να συμπληρώσει τη 12άδα του Παναθηναϊκού στον τρίτο αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και πρώτο επί ισπανικού εδάφους - ίσως τον πιο κομβικό στη σειρά;

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Τσάβι Πασκουάλ EUROKINISSI

Τα πρώτα δύο παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ δεν μας έλυσαν τις απορίες για το τι θέλει να κάνει ο Τσάβι Πασκουάλ. Με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ο Καταλανός κόουτς επέλεξε ν' αφήσει εκτός αποστολής μία τον Ρίβερς και μία τον Λεκαβίτσιους χωρίς ν' απαντήσει επί της ουσίας ποιον υπολογίζει γι' αυτήν τη σειρά και ποιον όχι.

Το δίλημμα παραμένει πριν από τη μάχη της Τετάρτης, ίσως μάλιστα έχει μεταβληθεί σε... τρίλημμα. Διότι ο Λούκας Λεκαβίτσιους θα μπορούσε να κυνηγήσει τον Γιουλ όσο χρειαστεί δίνοντας ανάσες στον Καλάθη, ενώ ο Κέι Σι Ρίβερς, που στο πρώτο αποκλείστηκε και στο δεύτερο δεν πήρε σουτ, διαθέτει το "πιο αξιόπιστο χέρι" απ' έξω.

Μήπως στην εξίσωση μπει και ο Νίκος Παππάς, του οποίου η συνεισφορά στα παιχνίδια της προηγούμενης εβδομάδας ήταν μηδαμινή; Δύσκολα, αλλά τίποτα δεν πρέπει ν' αποκλειστεί.

Μήπως "θυσιαστεί" ο Ματ Λοτζέσκι; Κόβεις όμως έναν παίκτη που έχει ήδη αγωνιστεί 30 λεπτά στα δυο ματς; Ενδεχομένως, αλλά παράδοξο θα μοιάζει.

Αυτό που σίγουρα αποκλείεται είναι να μείνει εκτός 12άδας ο Μάρκους Ντένμον. Των 17 πόντων με 6/12 σουτ στις αναμετρήσεις του ΟΑΚΑ. Ο Αμερικάνος γκαρντ είναι, αυτή τη στιγμή, ο πιο ισχυρός κρίκος στην περιφέρεια, αυτός που θα συνδέσει τους υπόλοιπους πίσω από τον Νικ Καλάθη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK