Ο Τζέιμς δεν φοβήθηκε να πει την αλήθεια στον εαυτό του...

Δεν αποπροσανατολίστηκε ο Μάικ Τζέιμς από τα καλά νούμερα που έγραψε στην επανεμφάνισή του με τα πράσινα. Άλλα είχε στο μυαλό του μετά το τέλος του αγώνα στη Μόσχα και την ήττα του Παναθηναϊκού.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ×ÉÌÊÉ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / KHIMKI - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
Τζέιμς Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Μήπως ο Τσάβι Πασκουάλ βιάστηκε να εντάξει τον Μάικ Τζέιμς (και τον Πέιν σε δεύτερο λόγο) στο υπόλοιπο σύνολο; Μήπως η αναγκαιότητα της νίκης στη Μόσχα λειτούργησε κόντρα στη λογική που ήθελε τον Αμερικανό να χρειάζεται περισσότερο χρόνο προτού μπει στο ροτέισον;

Ο ίδιος ο Τζέιμς έδωσε τις απαντήσεις που ψάχνουμε. Ναι μεν προσέφερε 11 πόντους (4/8 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 0/2 βολές), 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 κλεψίματα (χωρίς λάθος) σε 26'50'', κατάλαβε όμως ότι όλα αυτά δεν βγήκαν γιατί ήταν κομμάτι του σχεδίου. Ήταν κυρίως αποτέλεσμα της θέλησής του να βοηθήσει ακόμη κι αν δεν ήταν κομμάτι του όλου.

Τι έγραψε στο twitter, κοιτάζοντας τον εαυτό του στην οθόνη του κινητού; " Σ' αυτήν την ομάδα δεν υπάρχουν δικαιολογίες και οφείλουμε να είμαστε καλύτεροι. Το πρώτο παιχνίδι μετά την επιστροφή μου ήταν άσχημο, πρέπει να βρω πώς θα ταιριάξω".

Αυτοκριτική λέγεται αυτό και ήταν πολύ σκληρή...

News 24/7

24MEDIA NETWORK