Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Ξέσπασε η Μπαρτσελόνα, με φόρα η Καρσίγιακα στο ΟΑΚΑ

Διαβάστε τι έκαναν στις εγχώριες διοργανώσεις οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στον όμιλο της Ευρωλίγκας.

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Ξέσπασε η Μπαρτσελόνα, με φόρα η Καρσίγιακα στο ΟΑΚΑ
Μπαρτσελόνα Σεβίλλη Τόμιτς

Οι πέντε αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας και τα αποτελέσματά τους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Μπαρτσελόνα: Στην αναμέτρηση με τη Σεβίγια βρήκε η ομάδα του Πασκουάλ το αντίδοτο για την ήττα στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας από την Καρσίγιακα. Οι "μπλαουγκράνα" έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση και με διψήφιο προβάδισμα από την πρώτη περίοδο έφτασαν στο 97-58 που ήταν η δεύτερη νίκη τους στην ACB. Ο Στράτος Περπέρογλου είχε μια εντυπωσιακή τάπα, αλλά έμεινε στο μηδέν με 0/3 τρίποντα σε 14:22, ενώ ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ τέλειωσε το παιχνίδι με 5 πόντους από 2/4 δίποντα και 5 ριμπάουντ σε 23:20.

Καρσίγιακα: Τρομερό ξεκίνημα στη σεζόν για την ομάδα του Ουφούκ Σαρίτσα! Με την αυτοπεποίθηση στα ύψη μετά το θρίαμβο επί της Μπαρτσελόνα στην Ευρωλίγκα, οι πρωταθλητές Τουρκίας επιβλήθηκαν 100-74 της Τουρκ Τέλεκομ στη Σμύρνη έχοντας 16 εύστοχα τρίποντα σε 34 προσπάθειες και διπλασίασαν τις νίκες τους εντός των τειχών, πριν από το ταξίδι τους στην Αθήνα για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο Κένι Γκάμπριελ με 24 πόντους ήταν ο κορυφαίος της Καρσίγιακα, από την οποία διψήφιο αριθμό πόντων είχαν επίσης οι Τζόσουα Κάρτερ (13), Άιβερσον (12), Ράγκλαντ (11) και Αλτιτίγκ (10).

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Ξέσπασε η Μπαρτσελόνα, με φόρα η Καρσίγιακα στο ΟΑΚΑ
Καρσίγιακα μπάσκετ

Ζαλγκίρις: Με πρώτο σκόρερ τον Ίαν Βουγιούκα η ομάδα του Γκιντάρας Κράπικας επιβλήθηκε 83-65 της Γιούβεντους στην Ουτένα και έφτασε τις πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ούσα πρωτοπόρος μαζί με τη Λιέτουβος. Ο Έλληνας σέντερ είχε 5/7 δίποντα και 5/6 βολές, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κοψίματα.

Το πρόγραμμα των υπολοίπων

19/10 19:00 Αβτοντόρ - Λοκομοτίβ Κουμπάν

19/10 21:30 Σλασκ - Ζιελόνα Γκόρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK