Οι Τούρκοι δεν θέλουν μόνο τον Καλάθη στη Φενέρμπαχτσε

Η επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος της Φενέρμπαχτσε για τον Νικ Καλάθη συνδυάζεται με τον "έρωτα" για έναν δεύτερο παίκτη του Παναθηναϊκού.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
Παναθηναϊκός Φενέρμπαχτσε EUROKINISSI

Δεν πρόλαβε να τελειώσει το Final-4 του Βελιγραδίου και οι Τούρκοι άρχισαν να... φτιάχνουν τη Φενέρμπαχτσε της επόμενης περιόδου. Αυτή που όχι μόνο θα διεκδικήσει την επιστροφή της στην κορυφή, αλλά θα την κατακτήσει κιόλας.

Σ' αυτήν, υπό τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, χωρούν, σύμφωνα με άρθρο από μπασκετική ιστοσελίδα από τη γείτονα χώρα, τόσο ο Νικ Καλάθης όσο και ο Κρις Σίνγκλετον!

Για τον ηγέτη του Παναθηναϊκού το είχαμε μάθει από τις αρχές Μαΐου. Το συμβόλαιό του με το τριφύλλι λήγει και όπως είναι λογικό ομάδες που μπορούν να τον καλύψουν οικονομικά είναι βέβαιο πως θα τον... προσεγγίσουν, ασχέτως αν αυτός έχει θέσει τις προτεραιότητές του (κουβέντα με Παναθηναϊκό, ΝΒΑ).

Για τον Αμερικάνο ψηλό το ενδιαφέρον είναι φρέσκο. Όχι πάντως ανεδαφικό. Διότι το συμβόλαιό του με την ελληνική ομάδα λήγει στο τέλος της σεζόν, θα είναι δηλαδή free agent, και δεν είναι από εκείνους τους παίκτες που "αψηφά" το χρήμα για να μείνει σ' ένα συγκεκριμένο περιβάλλον. Θυμηθείτε τι είχε συμβεί πέρυσι τον Ιούλιο όταν πίεζε, με τον τρόπο του, να πάει στη Χίμκι.

Αν η Φενέρμπαχτσε τον προσεγγίσει για αντί-Τόμπσον (που απογοήτευσε), ποιος μπορεί να πει με βεβαιότητα πως θ' αρνηθεί;

Πολλά, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, θα εξαρτηθούν από τις προεδρικές εκλογές της 3ης Ιουνίου στον τουρκικό σύλλογο και φυσικά τη χορηγία της Dogus. Τα δύο αυτά γεγονόταν θα ορίσουν το μπάτζετ της νέας περιόδου και τις κινήσεις που θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK