Όλα τα λεφτά τα tweets του Τζέιμς για τον Ολυμπιακό!

H νίκη της Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ διευκόλυνε το έργο του Παναθηναϊκού στο δρόμο προς το Final 4, όμως αυτό δεν εμπόδισε τον Μάικ Τζέιμς να βγάλει το καπέλο στον... Ολυμπιακό.

BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Μετά την επικράτηση στο Μιλάνο επί της Αρμάνι, ο Παναθηναϊκός περίμενε ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα είτε από τον Πειραιά είτε από την Μαδρίτη για να αρπάξει το πλεονέκτημα έδρας στο... παρά ένα και αυτό ήρθε στο πρώτο χρονικό ματς που τον ενδιέφερε, με την Ζαλγκίρις Κάουνας να του κάνει το χατίρι και να επικρατεί στην παράταση με 86-85 του Ολυμπιακού.

Ο ήρωας των "πρασίνων" το βράδυ της Πέμπτης, με το νικητήριο καλάθι του στο φινάλε, Μάικ Τζέιμς, παρακολούθησε με έντονο ενδιαφέρον το φινάλε στο ΣΕΦ και αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα έδειξε την κλάση του και εκτός γηπέδου αφού δεν έσπευσε να πανηγυρίσει αλλά να μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τον "αιώνιο αντίπαλο" της ομάδας του.

Αιτία το γεγονός πως με 2,9 δευτερόλεπτα για το φινάλε κατάφερε μέσα από σύστημα να βρει ελεύθερο σουτ με τον αρχηγό του, Βασίλη Σπανούλη (δεν μπήκε το τρίποντο που επιχείρησε), με τον Αμερικανό γκαρντ του Παναθηναϊκού να δίνει τα εύσημα στους Πειραιώτες σχολιάζοντας ως εξής:

"Ό,τι κι αν σχεδίασαν στο τελευταίο timeout, ήταν εκπληκτικό. Βρήκαν ακριβώς το σουτ που ήθελαν και το πήρε ο παίκτης που ήθελαν να το εκτελέσει.

Στοιχηματίζω πως αυτή την επιλογή θα έκαναν δέκα φορές στις δέκα ευκαιρίες για να κερδίσουν έναν αγώνα. Θα ζήσουν όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα", έγραψε χαρακτηριστικά μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter.

News 24/7

24MEDIA NETWORK