Ομπράντοβιτς: "Δεν ήθελα αντίπαλο τον Παναθηναϊκό"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα και όπως τόνισε, αυτό ήταν ένα σενάριο που απευχόταν. Διαβάστε γιατί...

Ομπράντοβιτς: "Δεν ήθελα αντίπαλο τον Παναθηναϊκό"
zots.jpg INTIME SPORTS

Ο Ζοτς μιλώντας στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" τόνισε σχετικά: "Δεν θα ήθελα να συμβεί αυτό. Το είχα πει και στο παρελθόν πως επιθυμία μου θα ήταν, αν μπορούσα, να έχω το δικαίωμα επιλογής, να μην παίξω ποτέ αντίπαλος του Παναθηναϊκού. Δεν ήθελα και δεν θέλω να το σκέφτομαι. Ποτέ δεν νιώθω καλά όταν αντιμετωπίζω πρώην ομάδες μου. Ποσό μάλλον τον Παναθηναϊκό, για τον οποίο έχω ιδιαίτερα συναισθήματα. Για τα συναισθήματα, τι να πω; Θα βρεθώ εκεί που ένιωθα σπίτι μου για 13 χρόνια. Αλλά όταν αρχίσει το ματς πρέπει και θα είμαι συγκεντρωμένος στον αγώνα. Δεν θα είναι ένα νορμάλ παιχνίδι. Το γνωρίζω, αλλά δεν το σκέφτομαι. Ευτυχώς είναι τόσο βαρύ το πρόγραμμα που δεν έχω χρόνο να σκεφτώ κάτι τέτοιο".

Αναφερόμενος στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς υποστήριξε: "Αγωνιστικά είναι ό,τι χειρότερο μπορούσε να συμβεί να παίζουμε εκτός έδρας με τον δις πρωταθλητή Ευρώπης. Έχει τον απεριόριστο σεβασμό μας και πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς για να τον αντιμετωπίσουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Εξωαγωνιστικά θα είναι ευχάριστο, γιατί θα έρθω στην Αθήνα και θα έχω επιπλέον χρόνο να δω φίλους".

Για το αν η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ αποτελεί φαβορί για το Final Four είπε: "Αντιμετωπίζουμε τέσσερις ομάδες που έχουν κατακτήσει το τρόπαιο και οι άλλες ομάδες έχουν τουλάχιστον μια συμμετοχή στο Final Four. Η Φενέρ δεν έχει προκριθεί ποτέ. Δεν ξέρω τι λέει ο κόσμος, εγώ ξέρω αυτά που λέω και ότι πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι είχε οδηγήσει Παναθηναϊκό, Παρτιζάν, Μπανταλόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπενετόν στο Final Four, από τον πρώτο χρόνο παρουσίας του στον πάγκο τους, υποστήριξε: "Δεν το είχα σκεφτεί καν, αλλά μου ακούγεται μια πολύ ωραία παράδοση και καλό θα ήταν να διατηρηθεί. Όμως, ας σοβαρευτούμε, οι παραδόσεις δεν παίζουν μπάσκετ και δεν έχουν κανέναν ρόλο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK