Ομπράντοβιτς: "Όλα τέλειωσαν στο πρώτο ημίχρονο. Τώρα το ξεχνάμε"

Ούτε που θέλει να σκέφτεται ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ότι οι παίκτες του θα μείνουν στην εκπληκτική εμφάνιση στο πρώτο ματς με τη Μακάμπι και θα... χαλαρώσουν πριν από τη μάχη της Πέμπτης.

Ομπράντοβιτς: "Όλα τέλειωσαν στο πρώτο ημίχρονο. Τώρα το ξεχνάμε"

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού δήλωσε χαρακτηριστικά μετά το 93-73: " Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Παίξαμε με μεγάλη αυτοσυγκέντρωση και όλα άρχισαν από την πολύ καλή μας άμυνα. Επίσης διαβάσαμε πολύ καλά την άμυνα της Μακάμπι τόσο σε ολόκληρο το γήπεδο όσο και την ματς απ. Όλοι καταλαβαίνουν ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει από το πρώτο ημίχρονο.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα και που είναι φυσιολογικό σε αυτές τις σειρές παιχνιδιών είναι ότι την Πέμπτη πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε και πάλι με μεγάλη συγκέντρωση. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι η Μακάμπι είναι μια μεγάλη ομάδα που διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τον τρόπο που έπαιξαν και στους φιλάθλους μας που για μια ακόμα φορά ήταν εξαιρετικοί. Πιστεύω ότι όλοι απόλαυσαν το παιχνίδι γιατί πιστεύω ότι ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK