Παναθηναϊκός - Τσεντεβίτα 76-60

Κάνοντας τα απολύτως απαραίτητα, ο Παναθηναϊκός νίκησε την Τσεντεβίτα 76-60 και τσέκαρε και μαθηματικά το εισιτήριο της πρόκρισης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Ζωντανοί για το πλεονέκτημα της έδρας οι "πράσινοι". Τιμήθηκε ο Διαμαντίδης.

Παναθηναϊκός - Τσεντεβίτα 76-60
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έτσι κρίθηκε

Με την αύρα της βράβευσης του Δημήτρη Διαμαντίδη, ο Παναθηναϊκός μπήκε στο παρκέ για να τελειώσει εύκολα τη δουλειά. Ο δικός του οίστρος αλλά και η αγωνιστική ανυπαρξία της Τσεντεβίτα συνηγόρησαν προς αυτή την κατεύθυνση. Οι Κροάτες είχαν ήδη 6 λάθη στα πρώτα 4τ λεπτά του αγώνα (12-2) και αν ο Παναθηναϊκός ήταν πιο εύστοχος θα είχε φτάσει σε σκορ μαμούθ. Και το 20-5 στο 10' πάντως καλό ήταν.

Η άμυνα ζώνης της Τσεντεβίτα στο δεύτερο δεκάλεπτο προβλημάτισε μόνο για λίγο. Από τη στιγμή που ο Χέινς άρχισε να βάζει τα σουτ δεν υπήρξε πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό ο οποίος κατά τη διάρκεια της περιόδου έμαθε ότι πέρασε και μαθηματικά μετά την ήττα της Εφές. Ετσι οι πράσινοι έπαιξαν ακόμα πιο ελεύθερο μπάσκετ, πήραν σκορ από τους Πάβλοβιτς και Γκιστ και πήγαν στο ημίχρονο με το +23 (42-19) έχοντας ήδη 8 κλεψίματα! Οι 19 πόντοι παθητικό στο ημίχρονο ισοφάρισαν το σχετικό ρεκόρ του Παναθηναϊκού στην ιστορία του στην Ευρωλίγκα.

Πατώντας πάνω σ' αυτό το μεγάλο προβάδισμα ο Κυπελλούχος Ελλάδας ολοκλήρωσε χωρίς μεγάλο κόπο την υπόθεση κατάκτησης της νίκης. Η διαφορά με πρωταγωνιστή τον Γκιστ ανέβηκε ακόμα και στους 27 πόντους (55-28) αφού και η άμυνα παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα. Κάπου εκεί η συγκέντρωση χάθηκε και η Τσεντεβίτα επέστρεψε μειώνοντας στο 58-46 (33'). Η διαφορά μειώθηκε ακόμα περισσότερο (58-49) με τον κόσμο να εκφράζει δυσαρέσκεια αφού ο Παναθηναϊκός έμεινε για 7 αγωνιστικά λεπτά χωρίς καλάθι!

Οι λύσεις που πρόσφεραν στην επίθεση οι Γκιστ και Φώτσης αποκατέστησαν την τάξη και οδήγησαν τον Παναθηναϊκό, οριστικά και αμετάκλητα, στη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 20-5, 42-19, 58-37, 76-60

Παναθηναϊκός: Χέινς 6, Πάβλοβιτς 9, Φώτσης 8, Ραντούλιτσα 2, Φελντέιν 7, Διαμαντίδης 10 (6ρ, 3ασ), Γκιστ 15 (2/3τρ, 9ρ, 3κλ), Καλάθης 5, Κούζμιτς 4, Ουίλιαμς 5, Χάντερ 5.

Τσεντεβίτα: Πούλεν, Ουάιτ 6, Κάτιτς 9, Πίλεπιτς 6, Μπάμπιτς 5, Ζγκάνετς 5, Μούσα 5, Μπίλαν 5, Ζόριτς 8, Αράποβιτς 11.

Ο άνθρωπος του αγώνα

Πιο σοβαρός από όλους τους συμπαίκτες του ο Τζέιμς Γκιστ. Ηταν άλλωστε ο άνθρωπος που έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί του Παναθηναϊκού στο τέταρτο δεκάλεπτο και σταμάτησε τη...μουρμούρα. Ο καλός Γκιστ θα είναι άκρως απαραίτητος στα πλέι οφ.

Το φύλλο αγώνα

Η δουλειά έγινε, όχι με τον πιο θεαματικό τρόπο είναι η αλήθεια. Ετσι και αλλιώς όμως την πρόκριση του Παναθηναϊκού την σφράγισε η ήττα της Εφές από την Φενέρμπαχτσε. Οι πράσινοι, είτε έχουν είτε όχι το πλεονέκτημα έδρας, δικαιούνται να ελπίζουν βάσιμα για πρόκριση στο φάιναλ φορ του Βερολίνου, αρκεί να βρουν τον τρόπο να σταθεροποιήσουν την απόδοσή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΕΝΑΡΙΑ: Με ποιον θα παίξει ο Παναθηναϊκός

Αποθέωση για τον legend Διαμαντίδη: "Μη σταματήσεις αρχηγέ!"

Θανάσης Γιαννακόπουλος: "Σπουδαίος αθλητής και άνθρωπος ο Διαμαντίδης"

Μπερτομέου: "Πολυτέλεια για εμάς ο Διαμαντίδης"

Η Φενέρμπαχτσε απέκλεισε την Εφές, απίθανη νίκη της Μπασκόνια, στο χέρι της ΤΣΣΚΑ η πρωτιά

TO LIVE

20:27
Καλησπέρα σε όλους, παρέα θα παρακολουθήσουμε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Τσεντεβίτα
20:31
Οι "πράσινοι" υποδέχονται την ομάδα του Βέλικο Μρσιτς, με φόντο την πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague. Παρεμπιπτόντως, αν απόψε ο Παναθηναϊκός κάνει το καθήκον του εξασφαλίζει μίνιμουμ την τρίτη θέση του ομίλου, με δυνατότητα διεκδίκησης της δεύτερης σε μία εβδομάδα
20:34
Αφήνοντας για λίγο στην άκρη το αγωνιστικό, το βράδυ της 1ης Απριλίου 2016 θα έχει... ιστορικό χαρακτήρα, αφού θα βραβευθεί ο Δημήτρης Διαμαντίδης!
20:35
Η Euroleague θα βραβεύσει/τιμήσει τον αρχηγό του Παναθηναϊκού για την προσφορά του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, δεδομένου ότι το καλοκαίρι θα κρεμάσει τη φανέλα του, βάζοντας τέλος σε μια καριέρα γεμάτη τίτλους και προσωπικές διακρίσεις
20:38
Όπως ανακοίνωσε από το πρωί (1/4) η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τα εισιτήρια για τον αγώνα με την κροατική ομάδα έχουν εξαντληθεί. Ακόμη ένα sold out από τους φίλους του "τριφυλλιού", αυτή τη φορά για να βρεθούν στη... βραδιά του Δημήτρη Διαμαντίδη.
20:39
Σε κάτι παραπάνω από μια ώρα θα γίνει το τζάμπολ της αναμέτρησης, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για τους φίλους του "τριφυλλιού", οι οποίοι έχουν ήδη αρχίσει να παίρνουν θέση στην εξέδρα. Αυτή τη στιγμή περίπου 3.000 βρίσκονται ήδη εντός του ΟΑΚΑ, με πολλούς περισσότερους να είναι εκτός, περνώντας από τον απαραίτητο έλεγχο
20:49
Πάρτε μια γεύση από το ΟΑΚΑ, μια ώρα πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης
20:55
Είπαμε, το αποψινό βράδυ είναι εν πολλοίς αφιερωμένο στον Δημήτρη Διαμαντίδη. Δείτε το αφιέρωμα της Euroleague TV στον "Μήτσο" μέσα από τις δέκα καλύτερες φάσεις της καριέρας του στη διοργάνωση.
20:57
Πολύς κόσμος βρίσκεται αυτή την ώρα πέριξ του ΟΑΚΑ, περιμένοντας υπομονετικά να περάσει τον απαραίτητο έλεγχο της αστυνομίας για να μπει στο γήπεδο. Το sold out συνεπάγεται μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα απόψε, κόντρα στην Τσεντεβίτα.
21:04
Οι Νικ Καλάθης, Τζέιμς Φελντέιν και Τζέιμς Γκιστ είναι οι "πράσινοι" που βρίσκονται στο παρκέ για τα πρώτα σουτάκια
21:07
Για να πάμε στα αγωνιστικά, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν αντιμετωπίζει κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα αφού άπαντες είναι παρόντες. Οι Μαρκίζ Χέινς και Βλάντο Γιάνκοβιτς ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και δηλώνουν "παρών" για το παιχνίδι με την Τσεντεβίτα
21:08
Με γοργούς ρυθμούς γεμίζουν οι εξέδρες στο ΟΑΚΑ, παρότι έχουμε ακόμη παραπάνω από μισή ώρα για να ξεκινήσει το παιχνίδι. Δεν θα πέφτει καρφίτσα!
21:09
Οι παίκτες των δύο ομάδων βρίσκονται στα αποδυτήρια για τις τελευταίες οδηγίες πριν βγουν στο παρκέ για την προθέρμανση
21:11
Ποιος να ξεχάσει το τρίποντο που έβαλε ο Δημήτρης Διαμαντίδης στην Μπαρτσελόνα, στον δεύτερο προημιτελικό του 2013;
21:12
Κι άλλος Μήτσος! Απολαύστε... υπεύθυνα
21:14
Η εικόνα του ΟΑΚΑ λίγο μετά τις 21:00
21:16
Οι "πράσινοι" μπήκαν στο παρκέ για προθέρμανση. Τι ακολούθησε; Το ΟΑΚΑ στο πόδι για να αποθεώσει τον αρχηγό!
21:17
Φυσικά το ΟΑΚΑ βρίσκεται κι ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Euroleague, κ. Τζόρντι Μπερτομέου για να δει το παιχνίδι από κοντά. Είχε μάλιστα θερμό εναγκαλισμό με τον Θανάση Γιαννακόπουλο.
21:22
Στο παρκέ για την προθέρμανση κι οι παίκτες της Τσεντεβίτα, που αποδοκιμάστηκαν
21:22
Η στιγμή που οι "πράσινοι" βγαίνουν στο παρκέ για την προθέρμανση
21:24
Σε περίπου είκοσι λεπτά θα ξεκινήσει η αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να κυνηγά τη νίκη που θα τον φέρει στα πλέι οφ της Euroleague
21:28
Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς τα λέει με τον Βέλικο Μρσιτς στο κέντρο του γηπέδου, με δεκαπέντε λεπτά να μένουν για το τζάμπολ
21:30
Οι φίλοι του "τριφυλλιού" δεν παρέλειψαν να χειροκροτήσουν θερμά τον Σάσα Τζόρτζεβιτς κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο
21:33
Ο Τζόρντι Μπερτομέου μίλησε για την αποψινή βραδιά επισημαίνοντας πως "είμαστε περήφανοι που έχουμε την ευκαιρία να βάλουμε τον Διαμαντίδη στο γκρουπ των θρύλων, το αξίζει. Ο Δημήτρης είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία μας. Είναι τιμή μας να έχουμε τον Διαμαντίδη μαζί μας. Η συνεισφορά του στο παιχνίδι είναι κάτι που πρέπει να τιμήσουμε. Θα λείψει ο Διαμαντίδης, αλλά όλοι πρέπει να θυμούνται τη συνεισφορά του. Ο Διαμαντίδης είναι ένας από τους αγαπημένους μου. Δεν θα πω ότι είναι ο αγαπημένος μου, δεν είναι σωστό. Αλλά πριν από 15 χρόνια είχα δει τον Διαμαντίδη και πάντα ήταν εκείνος που έκανε τη διαφορά εντός και εκτός παρκέ. Αυτοί οι χαρακτήρες είναι σημαντικοί για εμάς. Όλοι πρέπει να έχουν αυτούς τους παίκτες για παράδειγμα. Είναι τιμή μου που είχαμε τον Διαμαντίδη στην Euroleague και θέλω να τον ευχαριστήσω. Θα ήθελα να τον δω για πολλά χρόνια στο παρκέ, αυτό είναι δεν είναι δυνατόν όμως. Έτσι, θα ήθελα να τον έχουμε για πολλά χρόνια μαζί μας".
21:34
Δείτε πως έχει η κατάσταση στο ΟΑΚΑ δέκα λεπτά πριν το τζάμπολ. Η ώρα για τη βράβευση του Δημήτρη Διαμαντίδη πλησιάζει
21:35
Οι διαιτητές στέλνουν τους παίκτες των δύο ομάδων στους πάγκους για να αρχίσει σιγά σιγά η διαδικασία
21:37
Ελάχιστες είναι οι άδειες θέσεις αυτή τη στιγμή, με οκτώ λεπτά να μένουν για την έναρξη του αγώνα
21:37
Ξεκίνησε η παρουσίαση των δύο ομάδων, αμέσως μετά θα γίνει η βράβευση στον αρχηγό του Παναθηναϊκού
21:42
Ο Διαμαντίδης βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού και δροσίζεται την ίδια ώρα που στα φωτεινά ταμπλό παίζονται φάσεις από τα παιχνίδια του.
21:42
Η ώρα της βράβευσης του Διαμαντίδη από τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, τον πρώην συμπαίκτη του και προπονητή του στον Παναθηναϊκό, για να ακολουθήσει η αποθέωση.
21:43
Ο Διαμαντίδης με διάπλατο χαμόγελο χαιρετάει τον κόσμο στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.
21:43
Τελικό ζέσταμα για τις δύο ομάδες.
21:43
Η ώρα του τζάμπολ πλησιάζει.
21:45
Η απόλυτη αποθέωση για τον Δημήτρη Διαμαντίδη!
21:45
"Μην σταματήσεις αρχηγέ", φώναζε όλο το ΟΑΚΑ αποθεώνοντας τον Διαμαντίδη.
21:45
Δεν πέφτει καρφίτσα στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.
21:46
Το τζάμπολ έγινε με τη Τσεντεβίτα να έχει την πρώτη επίθεση στο παιχνίδι.
21:46
Άστοχος ο Μπίλαν με τον Γκιστ να παίρνει το αμυντικό ριμπάουντ.
21:46
Άστοχο δίποντο από τον Κούζμιτς.
21:47
Αμυντικό ριμπάουντ από τον Αράποβιτς και άστοχο τρίποντο από τον Πούλεν.
21:48
Άστοχο δίποντο από τον Ουίλιαμς με τον Ουάιτ να παίρνει το αμυντικό ριμπάουντ αλλά ο Αράποβιτς θα κάνει το λάθος.
21:48
Άστοχο δίποντο από τον Γκιστ με τον Αράποβιτς να παίρνει το αμυντικό ριμπάουντ.
21:48
Φάουλ του Ουίλιαμς στον Μπίλαν.
21:49
Άστοχο δίποντο από τον Μπίλαν με τον Γκιστ να παίρνει το αμυντικό ριμπάουντ.
21:50
Άστοχο δίποντο από τον Γκιστ με τον Κούζμιτς να παίρνει το επιθετικό ριμπάουντ να αστοχεί και μετά το νέο του να κερδίζει το φάουλ από τον Αράποβιτς.
21:50
2:06 ο Κούζμιτς με 2/2 βολές του θα κάνει το 2-0 για τον Παναθηναϊκό.
21:51
Κλέψιμο του Καλάθη στον Ουάιτ.
21:51
2:21 ο Ουίλιαμς θα κάνει το 4-0 για τον Παναθηναϊκό μετά την ασίστ του Καλάθη.
21:51
Ο Κούζμιτς θα κλέψει από τον Πούλεν.
21:52
Άστοχο δίποντο από τον Ουίλιαμς με τον Παβλοβιτς να παίρνει το επιθετικό ριμπάουντ.
21:52
2:46 ο Πάβλοβιτς θα κάνει το 6-0.
21:52
Τάιμ άουτ για την Τσεντεβίτα.
21:53
2:57 ο Ουάιτ θα μειώσει σε 6-2.
21:53
3:20 ο Γκιστ θα κάνει το 8-2.
21:53
Ο Γκιστ θα κλέψει από τον Μπάμπιτς.
21:53
Άστοχο δίποντο από τον Γκιστ με τον Αράποβιτς να παίρνει το αμυντικό ριμπάουντ.
21:54
Φάουλ του Κούζμιτς στον Πούλεν.
21:54
Άστοχο τρίποντο από τον Ουάιτ με τον Γκιστ να παίρνει το αμυντικό ριμπάουντ.
21:54
Φάουλ του Ουάιτ στον Πάβλοβιτς.
21:55
Άστοχο δίποντο από τον Γκιστ με τον Μπάμπιτς να παίρνει το αμυντικό ριμπάουντ και τον Γκιστ να του κλέβει τη μπάλα.
21:56
Άστοχο δίποντο από τον Καλάθη με τον Μπάμπιτς να παίρνει το αμυντικό ριμπάουντ και να κάνει το λάθος.
21:56
5:26 ο Πάβλοβιτς θα κάνει το 10-2 για τον Παναθηναϊκό.
21:57
Άστοχο δίποντο από τον Ουάιτ με τον Πάβλοβιτς να παίρνει το αμυντικό ριμπάουντ.
21:57
Φάουλ του Πούλεν στον Καλάθη.
21:57
Φάουλ του Ζόριτς στον Πάβλοβιτς.
21:57
6:06 ο Καλάθης θα κάνει το 12-2.
21:58
6:13 αποθέωση για τον Διαμαντίδη στην είσοδό του στο παιχνίδι αντί του Φελντέιν.
21:59
6:13 ο Ζγκάντες με 1/2 βολές του από το φάουλ του Ραντούλιτσα θα μειώσει σε 12-3.
21:59
Αμυντικό ριμπάουντ από τον Διαμαντίδη και άστοχο τρίποντο από τον Φώτση.
22:00
Ο Ζγκάνετς θα κλέψει από τον Διαμαντίδη και ο Πούλεν θα αστοχήσει στο δίποντό του.
22:00
Κόψιμο του Καλάθη στον Πούλεν.
22:00
6:58 η μπάλα θα καταλήξει στα χέρια του Ζγκάντες που θα μειώσει σε 12-5.
22:01
7:11 ο Ραντούλιτσα θα κάνει το 14-5.
22:01
Φάουλ του Καλάθη στον Πούλεν.
22:01
Άστοχο τρίποντο από τον Πούλεν με τον Φώτση να παίρνει το αμυντικό ριμπάουντ και άστοχο τρίποντο από τον Φελντέιν.
22:02
Αμυντικό ριμπάουντ από τον Πούλεν και φάουλ του Πίλεπιτς στον Φελντέιν.
22:02
8:24 ο Φελντέιν με 2/2 βολές του θα κάνει το 16-5.
22:03
8:53 λάθος από τον Μούσα και ο Φώτσης θα κάνει το 18-5.
22:04
9:23 κλέψιμο του Φελντέιν στον Κάτιτς και με το κάρφωμά του θα κάνει το 20-5.
22:04
Ο Παναθηναϊκός έχει πάει τη διαφορά στο +15.
22:04
Άστοχο τρίποντο από τον Μούσα και κλέψιμο του Διαμαντίδη στον Κάτιτς.
22:06
Τέλος πρώτου δεκαλέπτου με το σκορ στο 20-5 αφού δεν μέτρησε το καλάθι του Ουίλιαμς.
22:07
Πρώτοι σκόρερ για τον Παναθηναϊκό οι Πάβλοβιτς και Φελντέιν με 4 πόντους ενώ για τη Τσεντεβίτα ο Ζγκάντες έχει 3.
22:08
Η Τσεντεβίτα στο πρώτο δεκάλεπτο έχει υποπέσει σε 10 λάθη!!! ενώ ο Παναθηναϊκός σε μόλις 1.
22:08
Ξεκίνημα στο δεύτερο δεκάλεπτο.
22:08
Άστοχο τρίποντο από τον Φελντέιν.
22:08
10:35 ο Ζγκάνετς θα μειώσει σε 20-7.
22:09
Άστοχο τρίποντο από τον Φώτση με τον Μπάμπιτς να κάνει το φάουλ στον Κούζμιτς.
22:09
10:55 λάθος του Χέινς και ο Ουάιτ θα κάνει το 20-9.
22:10
Ο Ουάιτ θα έχει δικαίωμα και για συμπληρωματική βολή μετά όμως του τάιμ άουτ του Παναθηναϊκού.
22:11
Άστοχος στη συμπληρωματική του βολή ο Ουάιτ με τον Διαμαντίδη να παίρνει το αμυντικό ριμπάουντ.
22:11
11:17 ο Χέινς ευστοχεί στο πρώτο τρίποντο του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι και κάνει το 23-9.
22:12
Άστοχο δίποντο από τον Μπίλαν, αμυντικό ριμπάουντ από τον Ραντούλιτσα και άστοχο δικό του δίποντο.
22:12
Αμυντικό ριμπάουντ από τον Ουάιτ και άστοχο τρίποντο από τον Μπάμπιτς.
22:12
Επιθετικό ριμπάουντ από τον Πούλεν και άστοχο δίποντο από τον Μπάμπιτς.
22:13
Αμυντικό ριμπάουντ από τον Διαμαντίδη που θα κερδίσει το φάουλ από τον Ζγκάνετς.
22:14
Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη της Φενέρμπαχτσε με 90-86 επί της Αναντόλου Εφές προκρίθηκε στην επόμενη φάση της Euroleague. Στα playoffs του θεσμού.
22:14
Φάουλ του Ουάιτ στον Φώτση.
22:15
12:20 ο Χέινς θα κάνει το 25-9.
22:15
Άστοχο τρίποντο από τον Πούλεν με τον Μπίλαν να κάνει το φάουλ στον Ραντούλιτσα.
22:16
Φάουλ του Πίλεπιτς στον Ουίλιαμς.
22:16
12:41 ο Ουίλιαμς με 1/2 βολές του θα κάνει το 26-9.
22:16
Άστοχο τρίποντο από τον Πούλεν με τον Μπίλαν να παίρνει το επιθετικό ριμπάουντ.
22:16
12:59 ο Μπίλαν θα μειώσει σε 26-11.
22:17
Φάουλ του Μπάμπιτς στον Διαμαντίδη.
22:17
13:08 ο Διαμαντίδης με 2/2 βολές του θα κάνει το 28-11.
22:18
Άστοχο δίποντο από τον Πίλεπιτς με τον Γκιστ να παίρνει το αμυντικό ριμπάουντ και ο Πούλεν θα κλέψει από τον Ραντούλιτσα.
22:18
Ο Ραντούλιτσα θα κλέψει από τον Πούλεν και νέο λάθος από τον Ραντούλιτσα.
22:19
Άστοχο τρίποντο από τον Μούσα και δίποντο από τον Πούλεν μετά το επιθετικό ριμπάουντ από τον Αράποβιτς και νέο επιθετικό ριμπάουντ από τον Μπίλαν.
22:19
Άστοχο δίποντο από τον Πίλεπιτς.
22:20
14:51 ο Μπίλαν θα μειώσει σε 28-13.
22:20
14:54 ο Χάντερ θα κάνει το 30-13.
22:20
15:06 ο Μούσα θα μειώσει σε 30-15.
22:21
15:20 φάουλ του Μούσα στον Γκιτσ που με 1/2 βολές του θα κάνει το 31-15.
22:21
Φάουλ του Ουίλιαμς στον Μούσα και άστοχο δίποντο από τον Ζόριτς.
22:22
Αμυντικό ριμπάουντ από τον Ουίλιαμς με τον Μούσα να του κλέβει τη μπάλα.
22:22
Άστοχο δίποντο από τον Μούσα μετά το κόψιμο του Καλάθη και νέο άστοχο δίποντο του Μούσα.
22:22
Άστοχο δίποντο από τον Αράποβιτς με τον Χάντερ να παίρνει το αμυντικό ριμπάουντ.
22:23
16:31 ο Πάβλοβιτς με το τρίποντό του θα κάνει το 34-15.
22:23
17:03 ο Αράποβιτς θα μειώσει σε 34-17.
22:23
Τάιμ άουτ για τον Παναθηναϊκό.
22:24
Λάθος του Πάβλοβιτς.
22:24
17:35 ο Αράποβιτς θα μειώσει σε 34-19.
22:24
Άστοχο τρίποντο από τον Πάβλοβιτς με τον Κάτιτς να παίρνει το αμυντικό ριμπάουντ και να κερδίζει το φάουλ από τον Πάβλοβιτς.
22:25
Τάιμ άουτ για την Τσεντεβίτα.
22:26
Άστοχο δίποντο από τον Ζόριτς με τον Γκιστ να παίρνει το αμυντικό ριμπάουντ.
22:26
Άστοχο δίποντο από τον Ραντούλιτσα και νέο μετά το επιθετικό ριμπάουντ του Γκιστ.
22:26
Φάουλ του Ραντούλιτσα στον Αράποβιτς.
22:27
Άστοχο τρίποντο από τον Αράποβιτς με τον Φελντέιν να παίρνει το αμυντικό ριμπάουντ.
22:27
18:57 ο Γκιστ με το τρίποντό του θα κάνει το 37-19.
22:28
19:16 λάθος του Πίλεπιτς καθώς ο Φελντέιν θα του κλέψει τη μπάλα και θα κάνει το 39-19.
22:29
Άστοχο δίποντο από τον Ζόριτς και αμυντικό ριμπάουντ από τον Διαμαντίδη.
22:29
19:57 ο Γκιστ με το τρίποντό του θα κάνει το 42-19.
22:30
Τέλος δευτέρου δεκαλέπτου στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 42-19 της Τσεντεβίτα με τη διαφορά των 23 πόντων να είναι η μεγαλύτερη στο παιχνίδι.
22:30
Πρώτος σκόρερ για τον Παναθηναϊκό ο Γκιστ με 9 πόντους και ακολουθεί ο Πάβλοβιτς με 7.
22:31
Πρώτος σκόρερ για τη Τσεντεβίτα ο Ζγκάνετς με 5 πόντους.
22:32
Ο Παπαθηναϊκός μετά το δεύτερο δεκάλεπτο σουτάρει με 8/10 βολές, 11/23 δίποντα και 4/10 τρίποντα ενώ η Τσεντεβίτα με 1/3 βολές, 9/23 δίποντα και 0/10 τρίποντα.
22:32
Στις υπόλοιπες κατηγορίες έχουμε στα ριμπάουντ 22(17-5)-21(12-9), στα κλεψίματα 8-3, στα λάθη 6-12, στις ασίστ 8-7 και στα κοψίματα 2-0.
22:34

Στις κερκίδες του ΟΑΚΑ για το σημερινό παιχνίδι με τη Τσεντεβίτα και τη μεγάλη βραδιά του Δημήτρη Διαμαντίδη βρίσκεται και ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

22:45
Ξεκίνημα στο τρίτο δεκάλεπτο στο ΟΑΚΑ.
22:46
Ο Καλάθης κλέβει από τον Πούλεν και ο Πάβλοβιτς αστοχεί στο δίποντο που επιχείρησε.
22:46
20:37 ο Κούζμιτς θα πάρει το επιθετικό ριμπάουντ και θα κάνει το 44-19.
22:46
20:33 ο Μπάμπιτς θα μειώσει σε 44-21.
22:46
Κλέψιμο του Πούλεν στον Καλάθη.
22:47
Φάουλ του Κούζμιτς στον Πούλεν και άστοχο δίποντο του Μπάμπιτς με τον Καλάθη να παίρνει το αμυντικό ριμπάουντ.
22:47
Άστοχο δίποντο από τον Ουίλιαμς με τον Πούλεν να παίρνει το αμυντικό ριμπάουντ.
22:48
Άστοχο δίποντο από τον Αράποβιτς με τον Μπάμπιτς να παίρνει το επιθετικό ριμπάουντ και να αστοχεί στο δίποντο που επιχείρησε.
22:48
Ριμπάουντ από τον Κούζμιτς με τον Ουάιτ να του κάνει το φάουλ.
22:50
Άστοχο δίποντο από τον Γκιστ με τον Ουάιτ να παίρνει το ριμπάουντ και το φάουλ από τον Πάβλοβιτς.
22:50
21:57 ο Μπάμπιτς θα μειώσει σε 44-23.
22:50
22:16 ο Καλάθης με το τρίποντό του θα κάνει το 47-23.
22:51
Άστοχο δίποντο από τον Πούλεν με τον Ουίλιαμς να παίρνει το αμυντικό ριμπάουντ και ο Κούζμιτς θα αστοχήσει στο δίποντό του.
22:51
Αμυντικό ριμπάουντ από τον Μπίλαν και άστοχο τρίποντο από τον Μπάμπιτς.
22:51
Φάουλ του Γκιστ στον Αράποβιτς.
22:52
23:14 ο Καλάθης θα κλέψει από τον Μπίλαν και ο Ουίλιαμς θα κάνει το 49-23.
22:52
23:30 ο Κούζμιτς θα κάνει το 4ό του φάουλ αυτό πάνω στον Ουάιτ.
22:53
Άστοχο δίποντο από τον Ουάιτ με τον Καλάθη να παίρνει το αμυντικό ριμπάουντ.
22:53
23:50 ο Γκιστ θα κάνει το 51-23.
22:53
Κλέψιμο του Γκιστ στον Πούλεν και άστοχο δίποντο του Καλάθη αλλά και του Γκιστ μετά το επιθετικό του ριμπάουντ.
22:54
Αμυντικό ριμπάουντ από τον Μπίλαν και φάουλ του Ουίλιαμς στον Μπάμπιτς.
22:54
Τάιμ άουτ για την Τσεντεβίτα.
22:54
24:12 ο Μπάμπιτς με 1/2 βολές του θα μειώσει σε 51-24.
22:54
24:36 ο Γκιστ θα κάνει το 53-24.
22:55
Άστοχο δίποντο από τον Κάτιτς με τον Καλάθη να παίρνει το αμυντικό ριμπάουντ.
22:55
Άστοχο δίποντο από τον Ουίλιαμς.
22:55
25:35 ο Ουάιτ θα μειώσει σε 53-26.
22:56
Άστοχο δίποντο από τον Ραντούλιτσα με τον Μπίλαν να πήρε το αμυντικό ριμπάουντ.
22:56
Φάουλ του Ζγκάνετς στον Φώτση.
22:56
Φάουλ του Κάτιτς στον Χέινς.
22:57
26:20 ο Χέινς με 1/3 βολές του θα κάνει το 54-26.
22:57
Αμυντικό ριμπάουντ από τον Μπίλαν και λάθος του Κάτιτς.
22:57
Φάουλ του Ζγκάνετς το 3ο του στον Ραντούλιτσα.
22:57
Λάθος του Ραντούλιτσα.
22:58
27:22 ο Κάτιτς θα μειώσει σε 54-28 μετά την ασίστ του Αράποβιτς.
22:58
Φάουλ του Μπίλαν στον Φελντέιν.
22:59
27:39 ο Φελντέιν με 1/2 βολές του θα κάνει το 55-28.
23:00
Φάουλ του Χάντερ στον Μπίλαν.
23:00
27:54 ο Μπίλαν με 1/2 βολές του θα μειώσει σε 55-29.
23:00
Αμυντικό ριμπάουντ από τον Χάντερ.
23:01
Άστοχο τρίποντο από τον Διαμαντίδη και αμυντικό ριμπάουντ από τον Αράποβιτς.
23:01
28:31 ο Πίλεπιτς με το τρίποντό του θα μειώσει σε 55-32.
23:01
28:50 ο Χάντερ θα κάνει το 57-32.
23:01
29:06 ο Αράποβιτς θα μειώσει σε 57-34.
23:02
29:06 ο Αράποβιτς με τη συμπληρωματική του βολή θα μειώσει σε 57-35.
23:03
29:22 φάουλ του Ζόριτς στον Χάντερ που με 1/2 βολές του θα κάνει το 58-35.
23:03
29:29 αμυντικό ριμπάουντ από τον Αράποβιτς και ο Κάτιτς θα μειώσει σε 58-37.
23:04
Άστοχο δίποντο από τον Καλάθη και αμυντικό ριμπάουντ από τον Ουάιτ που θα αστοχήσει δίποντό του όπως και ο Αράποβιτς μετά το επιθετικό του ριμπάουντ.
23:05
Τέλος του τρίτου δεκαλέπτου στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 58-37.
23:05
Πρώτος σκόρερ για τον Παναθηναϊκό και στο παιχνίδι ο Γκιστ με 11 πόντους ενώ για την Τσεντεβίτα ο Αράποβιτς έχει 7.
23:05
Ξεκίνημα στο τέταρτο δεκάλεπτο.
23:06
Άστοχο τρίποντο από τον Φώτση και εκ νέου μετά το επιθετικό ριμπάουντ του Χάντερ.
23:06
Αμυντικό ριμπάουντ από τον Μούσα που θα κερδίσει το φάουλ από τον Χάντερ.
23:07
30:40 ο Ζόριτς θα μειώσει σε 58-39.
23:07
Επιθετικό φάουλ του Χάντερ στον Κάτιτς.
23:07
Άστοχο δίποντο από τον Αράποβιτς και από τον Ζόριτς μετά το επιθετικό του ριμπάουντ.
23:08
Αμυντικό ριμπάουντ από τον Καλάθη και λάθος του Ραντούλιτσα.
23:08
Φάουλ του Φελντέιν στον Κάτιτς.
23:09
31:46 ο Κάτιτς θα μειώσει σε 58-41.
23:09
Άστοχο τρίποντο από τον Φελντέιν.
23:09
32:22 ο Κάτιτς θα μειώσει σε 58-43 για τη Τσεντεβίτα.
23:09
Τάιμ άουτ για τον Παναθηναϊκό.
23:10
Φάουλ του Αράποβιτς στον Ραντούλιτσα.
23:11
Φάουλ του Αράποβιτς στον Ραντούλιτσα που είναι το 3ο του.
23:11
Ο Μούσα θα κλέψει από τον Φελντέιν.
23:12
32:36 αντιαθλητικό φάουλ του Ουίλιαμς στον Μούσα που με 1/2 βολές του θα μειώσει σε 58-44.
23:13
Άστοχο δίποντο από τον Μούσα και αμυντικό ριμπάουντ από τον Φελντέιν.
23:13
Κλέψιμο του Πίλεπιτς στον Καλάθη.
23:13
33:10 ο Αράποβιτς θα μειώσει σε 58-46.
23:14
0-9 σερί η Τσεντεβίτα στο επιμέρους σκορ του τετάρτου δεκαλέπτου.
23:14
Άστοχο τρίποντο από τον Φελντέιν με τον Ζόριτς να παίρνει το αμυντικό ριμπάουντ και να αστοχεί στο δίποντό του.
23:15
Αμυντικό ριμπάουντ του Φελντέιν και λάθος του Ουίλιαμς.
23:15
Τάιμ άουτ για τη Τσεντεβίτα.
23:16
Άστοχο δίποντο από τον Ζόριτς και αμυντικό ριμπάουντ από τον Καλάθη.
23:16
Άστοχο δίποντο από τον Γκιστ και αμυντικό ριμπάουντ από τον Αράποβιτς.
23:17
34:44 ο Πίλεπιτς με το τρίποντό του θα μειώσει σε 58-49 με το σερί της Τσεντεβίτα να φθάνει στο 0-12.
23:17
Άστοχο τρίποντο από τον Γκιστ που θα πάρει το επιθετικό ριμπάουντ.
23:18
35:13 ο Γκιστ θα μειώσει σε 60-49 και με τη συμπληρωματική του βολή από το φάουλ του Πίλεπιτς σε 61-49.
23:18
Άστοχο δίποντο από τον Αράποβιτς κιαι επιθετικό ριμπάουντ από τον Μούσα.
23:19
Άστοχο δίποντο από τον Μούσα και φάουλ του Γκιστ στον Αράποβιτς.
23:19
35:40 ο Αράποβιτς με 2/2 βολές του θα μειώσει σε 61-51.
23:19
Ο Αράποβιτς θα κόψει τον Καλάθη.
23:20
Άστοχο τρίποντο από τον Διαμαντίδη με τον Ζόριτς να παίρνει το αμυντικό ριμπάουντ και τον Αράποβιτς να αστοχεί στο δικό του τρίποντο.
23:21
36:24 αμυντικό ριμπάουντ από τον Καλάθη και ο Φώτσης με το εύστοχό του τρίποντο θα κάνει το 64-51.
23:22
36:41 ο Ζόριτς θα μειώσει σε 64-53.
23:23
Φάουλ του Ζόριτς στον Γκιστ.
23:23
37:05 άστοχο τρίποντο του Διαμαντίδη που θα ευστοχή στο επόμενο για το 67-53.
23:24
37:19 φάουλ του Πάβλοβιτς στον Ζόριτς που με 2/2 βολές του θα μειώσει σε 67-55.
23:24
Φάουλ του Ζόριτς πάνω στον Διαμαντίδη που είναι το 4ό του.
23:25
37:28 ο Διαμαντίδης με 2/2 βολές του θα κάνει το 69-55.
23:25
Ο Γκιστ θα κόψει τον Μούσα στο τρίποντό του.
23:26
Ο Γκιστ θα κερδίσει το φάουλ από τον Μούσα.
23:27
37:53 ο Γκιστ με 1/2 βολές του θα κάνει το 70-55.
23:27
38:10 ο Ζόριτς θα μειώσει σε 70-57.
23:28
Άστοχο τρίποντο από τον Διαμαντίδη και ακολούθως φάουλ του Καλάθη στον Κάτιτς.
23:28
38:30 ο Κάτιτς με 1/2 βολές του θα μειώσει σε 70-58.
23:29
Άστοχο τρίποντο από τον Πάβλοβιτς με τον Διαμαντίδη να παίρνει το επιθετικό ριμπάουντ.
23:29
39:10 ο Διαμαντίδης με το τρίποντό του από την αριστερή γωνία της επίθεσης του Παναθηναϊκού θα κάνει το 73-58.
23:30
39:23 ο Μούσα θα μειώσει σε 73-60.
23:30
39:26 ο Φώτσης με το τρίποντό του θα κάνει το 76-60.
23:30
Άστοχο τρίποντο από τον Μούσα.
23:30
Τέλος παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να κέρδισε με 76-60 την Τσεντεβίτα.
23:31
Πρώτος σκόρερ για τον Παναθηναϊκό ο Γκιστ με 15 πόντους και τον ακολούθησε ο Διαμαντίδης με 10 και 9 ριμπάουντ.
23:31
Πρώτος σκόρερ για τη Τσεντεβίτα ο Αράποβιτς με 11 πόντους και ακολούθησε ο Κάτιτς με 9.
23:32
Ο Παναθηναϊκός σούταρε στο παιχνίδι με 15/22 βολές, 17/41 δίποντα και 9/24 τρίποντα ενώ η Τσεντεβίτα με 10/16 βολές, 22/51 δίποντα και 2/16 τρίποντα.
23:33
Στις άλλες κατηγορίες είχαμε στα ριμπάουντ 41(28-13)-44(28-16), στα κλεψίματα 11-6, στα λάθη 13-16, στις ασίστ 18-15 και στα κοψίματα 3-2.
23:33
Καλό σας βράδυ από το ΟΑΚΑ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK