Πασκουάλ: "Ο Ολυμπιακός όχημα που ρολάρει, εμείς..."

Ο Τσάβι Πασκουάλ στάθηκε στα πολλά λάθη του Παναθηναϊκού με Εφές ενώ ερωτηθείς για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό παρομοίασε τις δύο ομάδες με δύο διαφορετικά.. αμάξια!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ANADOLU EFES (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ANADOLU EFES (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

"Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη μας, ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Δύσκολο. Χάσαμε την πρώτη ευκαιρία να "κλειδώσουμε" το παιχνίδι στα τέλη της β' περιόδου.

Ήμασταν στο +12, αλλά για κάτι παραπάνω από ένα ημίχρονο δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε με άνεση. Στο β' ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πόντο - πόντο, αλλά στην παράταση καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, να βάλουμε τα ελεύθερα σουτ και να κερδίσουμε", δήλωσε για τη νίκη (92-81) επί της Εφές ο Ισπανός τεχνικός ενώ για το τρίτο φετινό ντέρμπι που ετοιμάζεται να δώσει ως προπονητής των "πρασίνων" απέναντι στον Ολυμπιακό την ερχόμενη Δευτέρα είπε:

"Τα παιχνίδια που έχουν προηγηθεί σε μεγάλο βαθμό επηρεάζουν τα επόμενα. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξουμε απέναντι στον Ολυμπιακό, έχοντας κερδίσει το παιχνίδι που προηγήθηκε. Δεν είχε συμβεί το ίδιο στις άλλες δύο αναμετρήσεις μας, αφού είχαμε χάσει εκτός έδρας από τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Ούνικς Καζάν.

Σίγουρα όταν φτάνεις να παίξεις έναν αγώνα, έχοντας κερδίσει νωρίτερα, είναι σημαντικό. Ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα, που δεν κάνει εύκολα το λάθος. Είναι ένα όχημα που ρολάρει εδώ και πολύ καιρό. Ο οδηγός παραμένει ίδιος, ακόμη κι αν αλλάζουν κομμάτια του αυτοκινήτου.

Εμείς είμαστε ένα όχημα που μόλις έχει φτιαχτεί, δείχνουμε όμως ότι βελτιωνόμαστε και έχουμε καλά διαστήματα που μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτερα στην πορεία. Παίζουμε πολλές φορές με πάθος και με την καρδιά μας. Πρέπει να τα συνδυάσουμε αυτά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επιβίωσε σε απίστευτο θρίλερ ο Παναθηναϊκός
"Μπλέχτηκαν" με τις διαφορές Παναθηναϊκός και Εφές!

News 24/7

24MEDIA NETWORK