Στηρίζει Euroleague, προτρέπει τη FIBA να συνεργαστεί ο Παναθηναϊκός

Με ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει την αμέριστη στήριξή της στην Euroleague και προτρέπει τη FIBA να συνεργαστεί.

Στηρίζει Euroleague, προτρέπει τη FIBA να συνεργαστεί ο Παναθηναϊκός

Θέση για τον "πόλεμο" ανάμεσα σε FIBA και Euroleague πήρε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Το "τριφύλλι", με ανακοίνωσή του, εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στην Euroleague, προτρέποντας την παγκόσμια ομοσπονδία να συνεργαστεί προκειμένου να βάλει "τέλος στο πολεμικό κλίμα που έχει δημιουργήσει".

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός λειτουργεί πάντοτε με γνώμονα το καλό του μπάσκετ και στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια ανάπτυξης και σταθερότητας του. Σε αυτό το πλαίσιο εκφράζουμε την αμέριστη στήριξη μας στην Euroleague και προτρέπουμε τη FIBA να συνεργαστεί βάζοντας ένα τέλος στο πολεμικό κλίμα που έχει δημιουργήσει.

Οι στιγμές για το άθλημα είναι κρίσιμες και οφείλουμε άπαντες να προασπίσουμε τη σταθερότητα και την εύρυθμη λειτουργία του. Η σύγκρουση και ο "πόλεμος" δεν μπορούν να οδηγήσουν σε καμία λύση και θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον του αθλήματος σε όλα τα επίπεδα.

Έχουν ληφθεί οι αποφάσεις μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες και μετά από ενδελεχή εξέταση όλων των προτάσεων. Αυτές οι αποφάσεις είναι αδιαπραγμάτευτες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK