Σύνθημα οριστικής ρήξης από τον Γιαννακόπουλο

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έψαξε για αποδιοπομπαίους τράγους μετά την ήττα στη Μαδρίτη, έκανε λόγο για εξωαγωνιστικούς λόγους αποκλεισμού ταυτόχρονα με μια δικτατορική Ευρωλίγκα και συνέχισε στο ίδιο πνεύμα: της οριστικής αποχώρησης του Παναθηναϊκού, εφόσον δεν αλλάξει το status quo.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού στο τέταρτο ματς της σειράς με τη Ρεάλ Μαδρίτης επισπεύδει τις διαδικασίες αποχώρησης από την Ευρωλίγκα, σε περίπτωση που οι προσπάθειες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου γι' ανατροπή της υπάρχουσας κατάστασης (ηγεμονία Μπερτομέου) δεν ανατραπεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Στη δήλωση που μοιράστηκε αμέσως μετά το 89-82 ο διοικητικός ηγέτης του "τριφυλλιού" ανέφερε: " Συγχαρητήρια σε όλους για την φετινή Ευρωπαϊκή προσπάθεια... Από τον προπονητή μέχρι τον τελευταίο φροντιστή.

Είναι κρίμα να προσπαθείς σε μια διοργάνωση που εξωαγωνιστικοί λόγοι δεν σε αφήνουν να κερδίσεις διακρίσεις και τρόπαια.

Υπόσχομαι ότι πιστός στα ιδανικά του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να συνεχίσει η ομάδα μας να αγωνίζεται σε πρωταθλήματα που διέπονται από Αρχές όπως η διαφάνεια, ο σεβασμός και η δικαιοσύνη.

Οι συνεχείς προκλήσεις, ανομίες και η έλλειψη σεβασμού είτε προς τον Σύλλογο είτε προς εμένα προσωπικά των τωρινών διαχειριστών της Ευρωλίγκας δεν το καθιστά ως ένα τέτοιο πρωτάθλημα. Οι δικτατορίες σε εμάς τους Παναθηναικούς δεν ταιριάζουν.

Έχουμε δουλειά μπροστά μας..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK