Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Τζόρτζεβιτς!

Η αποτυχία του Παναθηναϊκού να προκριθεί στο Final 4 του Βερολίνου έφερε το τέλος της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Τζόρτζεβιτς!

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς φορτώθηκε στις πλάτες του τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από το Final 4 του Βερολίνου και πλέον αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Η ΚΑΕ ανακοίνωσε τα μεσάνυχτα, με λιτό τρόπο, το τέλος της συνεργασίας με τον Σέρβο προπονητή και βρίσκεται σε αναζήτηση του διαδόχου του που θα οδηγήσει το τριφύλλι στους τελικούς της Basket League.

Η λιτή ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Τι πλήρωσε ο Σάλε

Ο Τζόρτζεβιτς αποκτήθηκε το καλοκαίρι εξαργυρώνοντας τις πολύ καλές παρουσίες της Εθνικής Σερβίας στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας και στο περσινό Ευρωμπάσκετ.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός τερμάτισε 2ος στην κανονική περίοδο αποτέλεσμα που σαφώς δεν είναι ικανοποιητικός. Οι επιδόσεις όμως στην Ευρωλίγκα ήταν τελικά αυτές που έφεραν στην έξοδο τον Σέρβο προπονητή.

Ο Παναθηναϊκός, σε απολύτως βατό όμιλο, έχασε το πλεονέκτημα της έδρας από την Λοκομοτίβ Κούμπαν του Γιώργου Μπαρτζώκα. Παρά το γεγονός ότι το σταύρωμα θεωρητικά με την Μπασκόνια τον βόλευε, επήλθε ο αποκλεισμός με το...αναξιοπρεπές, είναι η αλήθεια, 0-3!

Ολα αυτά ενώ ο Παναθηναϊκός του 2015 και του 2014 είχε παλέψει πολύ περισσότερο κόντρα στην πανάκριβη ΤΣΣΚΑ. Πάνω απ' όλα όμως οι πράσινοι δεν έπαιζαν μπάσκετ υψηλού επίπεδου και αυτό ήταν φανερό δια γυμνού οφθαλμού. Φυσικά η κατάκτηση του Κυπέλλου, έστω και αν συνοδεύτηκε από εκτός έδρας επικράτηση επί του Ολυμπιακού, δεν θα μπορούσε να σώσει τον Σάλε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός-Μπασκόνια 75-84
Η αγκαλιά Γιαννακόπουλου-Μπουρούση

News 24/7

24MEDIA NETWORK