Τεόντοσιτς: "Λυπάμαι που σταματάει ο Διαμαντίδης"

Έδωσε ομηρικές μάχες με τον Δημήτρη Διαμαντίδη είτε ως παίκτης του Ολυμπιακού είτε με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ και δεν κρύβει την λύπη του για την αποχώρησή από τη δράση. Διαβάστε τι είπε ο Μίλος Τεόντοσιτς για τη "σημαία" του Παναθηναϊκού.

Τεόντοσιτς: "Λυπάμαι που σταματάει ο Διαμαντίδης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έδωσε άπειρες μάχες απέναντι στον Δημήτρη Διαμαντίδη είτε ως παίκτης του Ολυμπιακού είτε ως φορώντας τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ και δεν κρύβει την λύπη του για την προ μηνών αποχώρησή από τη δράση. Διαβάστε τι είπε ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς θα βρίσκεται στο παρκέ του ΟΑΚΑ στο τουρνουά που διοργανώνει την ερχόμενη εβδομάδα (16-17/9) ο Παναθηναϊκός για να τιμήσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη και παρότι οι δυο τους θεωρούνταν "άσπονδοι εχθροί" εντός γηπέδων, δεν διστάζει να πλέξει το εγκώμιο του 3D.

"Ο Δημήτρης είναι σίγουρα ένας από τους κορυφαίους παίκτες της Ευρωλίγκα την τελευταία δεκαετία. Πολλοί καλαθοσφαιριστές ονειρεύονται να έχουν καριέρα όμοια με τη δική του. Εδωσε στο μπάσκετ πάρα πολλά.

Λυπάμαι που ένας παίκτης, σαν αυτόν, σταματά την καριέρα του και πραγματικά θα ήθελα να έχουμε πολλά ακόμη παιχνίδια ο ένας απέναντι στον άλλον ως αντίπαλοι. Ηταν μεγάλη μου ευχαρίστηση να παίζω αντίπαλος με τον Διαμαντίδη", δήλωσε ο 29χρονος Σέρβος γκαρντ, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ).

Τεόντοσιτς: "Λυπάμαι που σταματάει ο Διαμαντίδης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για τη νέα σεζόν στην Εuroleague όπου η ΤΣΣΚΑ θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης, είπε: "Η αλήθεια είναι πως έχουμε μεγαλύτερη πίεση στους ώμους μας, μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, αλλά αυτό ταυτόχρονα είναι και πολύ όμορφο. Ξέρουμε πως, αν θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα, θα πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο. Ολοι θα θέλουν να ρίξουν την ΤΣΣΚΑ από την κορυφή. Θα είναι δυσκολότερο, με βεβαιότητα, το έργο μας για την καινούργια σεζόν. Ολες οι ομάδες θέλουν να κερδίζουν, έχουν ισχυρό κίνητρο να προκριθούν στο Final-4 της Ευρωλίγκας και στην πορεία να κερδίσουν το τρόπαιο. Ολοι, φυσικά, θέλουν πάντα να κερδίζουν τον πρώτο".

Όσον αφορά δε στο μεγάλο του στόχο για τη νέα σεζόν, σχολίασε: "Κλείνω τα μάτια και βλέπω ένα πράγμα: τη δεύτερη, στη σειρά, κατάκτηση του τροπαίου της Ευρωλίγκα. Είναι το όνειρό μου, που δεν το έχουν καταφέρει πολλοί. Αυτός είναι ο στόχος μου και αυτός είναι και ο στόχος της ομάδας μου".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

News 24/7

24MEDIA NETWORK