Τι φοβάται ο Πασκουάλ από την Μπάμπεργκ

Ο Παναθηναϊκός θέλει να χτίσει ένα νικηφόρο σερί, χάρη στα εντός έδρας παιχνίδια που έχει στο πρόγραμμα, ο Τσάβι Πασκουάλ πάντως κρούει τον κώδωνα του κινδύνου πριν από την Μπάμπεργκ.

Τι φοβάται ο Πασκουάλ από την Μπάμπεργκ

Παρά το αρνητικό ρεκόρ, τις μόλις οκτώ νίκες σε 21 παιχνίδια και τις λιγοστές πιθανότητες πρόκρισης ο Τσάβι Πασκουάλ δεν υποτιμάει τη δυναμική της Μπάμπεργκ.

Ο Καταλανός προπονητής του Παναθηναϊκού υποστήριξε πως η γερμανική ομάδα " δεν έχει τη βαθμολογική θέση που της αξίζει" και εξηγήθηκε: "Μέχρι τώρα μετρούν 8 νίκες αλλά και 6 ήττες με λιγότερους από 2 πόντους. Αυτό σημαίνει πως διανύουν μία εξαιρετική σεζόν αλλά λόγω κάποιων λεπτομερειών δεν έχουν ακόμα περισσότερες νίκες".

Εστίασε δε στο γεγονός πως " παίζουν πολύ καλό μπάσκετ, και ειδικά στην επίθεση είναι θαυμάσιοι αφού έχουν καλή κυκλοφορία, πολλές πάσες, δημιουργούν συνεχώς και διαθέτουν αξιόπιστους σουτέρ. Τους αρέσει να παίζουν με ρυθμό. Είναι σίγουρα ένας από τους πιο δύσκολους αντιπάλους για να αμυνθείς και να δημιουργήσεις ένα πλάνο εναντίον τους".

Ο κόουτς του "τριφυλλιού" δεν θέλησε να μιλήσει ξεχωριστά για τον Μέλι, λέγοντας ότι " μπορεί ν' αποδειχθεί παίκτης-κλειδί αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Υπάρχει ο Μίλερ, ο Στρέλνιεκς, ο Ζήσης, ο Κοζέρ, ο Τάις τόσοι πολλοί επικίνδυνοι παίκτες με μεγάλη ποιότητα", ενώ δεν διευκρίνισε πως κανένα προσωπικό κίνητρο δεν είναι πάνω από το ομαδικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK