Το αφιέρωμα της Euroleague στον Διαμαντίδη!

Ένα μοναδικό TOP-10 με τα καλύτερα σουτ, τις πάσες, τα κλεψίματα και τις καλύτερες ενέργειες του Δημήτρη Διαμαντίδη στη Euroleague, ετοίμασε ο επίσημος λογαριασμός της διοργάνωσης στο youtube. Απολαύστε το.

Το αφιέρωμα της Euroleague στον Διαμαντίδη!

Την τελευταία του σεζόν ως μπασκεμπολίστας διανύει ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος έχει ανακοινώσει ότι θα αποσυρθεί από τη δράση.

Για να τιμήσει τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, το επίσημο κανάλι της Euroleague στο youtube έφτιαξε ένα ξεχωριστό TOP-10 με τα καλύτερα σουτ, τις πάσες, τα κλεψίματα και τις καλύτερες ενέργειες του Δημήτρη Διαμαντίδη όλα αυτά τα χρόνια στη διοργάνωση.

Απολαύστε το:

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ