Το οδοιπορικό της ΕΡΤ στην Καστοριά για τον Διαμαντίδη

Μέσα από ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα, η ΕΡΤ παρουσίασε τα πρώτα μπασκετικά βήματα του Δημήτρη Διαμαντίδη στην αγαπημένη του Καστοριά. Μίλησαν στην κάμερα ο πρώτος προπονητής του, ο δάσκαλός του στο δημοτικό σχολείο και καλοί του φίλοι.

Το οδοιπορικό της ΕΡΤ στην Καστοριά για τον Διαμαντίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σ' ένα ρεπορτάζ-οδοιπορικό, η ΕΡΤ παρουσίασε την Παρασκευή τους τόπους στους οποίους ο Δημήτρης Διαμαντίδης έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα.

Στα ανοιχτά γήπεδα της Καστοριάς, με τη βοήθεια των δασκάλων του και των πρώτων προπονητών του, ο δημοσιογράφος Νίκος Καραγιώργης προσεγγίζει το φαινόμενο του 3D, του παίκτη που έφτασε στην κορυφή βασιζόμενος μόνο στη δουλειά και στη σεμνότητά του.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει η μαρτυρία του δασκάλου του στο δημοτικό σχολείο: "Το καλοκαίρι ο Δημήτρης ζητούσε τα κλειδιά από το διευθυντή και ερχόταν και έκανε προπόνηση ατελείωτες ώρες στο ανοιχτό γήπεδο του σχολείου".

Αποκαλύπτεται επίσης ότι όταν έπαιζε ποδόσφαιρο στα πρώιμα παιδικά του χρόνια του άρεσε να είναι τερματοφύλακας κάτι που μάλλον εξηγεί και την τάση του να...επεμβαίνει συνεχώς αργότερα ως επαγγελματίας χρησιμοποιώντας τα μακριά του χέρια.

Δείτε το πραγματικά ενδιαφέρον θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σωτήρης Γεωργίου: Με αέρα για Final-4 και αποθέωση Διαμαντίδη

Τάσος Μαγουλάς: Χειροκρότημα για το... μετά το "αντίο"

Παναθηναϊκός - Τσεντεβίτα 76-60

ΣΕΝΑΡΙΑ: Με ποιον θα παίξει ο Παναθηναϊκός

Αποθέωση για τον legend Διαμαντίδη: "Μη σταματήσεις αρχηγέ!"

Το τρίποντο και η αποθέωση του Διαμαντίδη στο ΟΑΚΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK