Τζόρτζεβιτς: "Αν μπορέσουμε, ίσως πάρουμε παίκτη"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενίσχυσης, ταυτόχρονα όμως διέψευσε κάθε όνομα απ' όσα κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες.

Τζόρτζεβιτς: "Αν μπορέσουμε, ίσως πάρουμε παίκτη"
Τζόρτζεβιτς Παναθηναϊκός

Η αναμέτρηση με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν αποτελεί προτεραιότητα για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, παρόλα αυτά δεν αρνήθηκε να μιλήσει για την πιθανότητα απόκτησης νέου παίκτη. Αποκρίθηκε καταφατικά, αλλά δεν επιβεβαίωσε κανένα από τα ονόματα που ήρθαν στην επιφάνεια.

Συνολικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε:

Για το παιχνίδι με την Λοκομοτίβ: " Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σίγουρα. Για μένα η Λοκομοτίβ είναι η ομάδα που έχει παίξει το καλύτερο μπάσκετ στον όμιλο. Παρότι υπάρχει και η Μπαρτσελόνα, έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι στη Βαρκελώνη και έδειξαν πως διαθέτουν βάθος στον πάγκο, πως έχουν αθλητική ομάδα, πολύ ταλέντο με την μπάλα. Εχουν παίκτες όπως ο Ντιλέινι, ο Ντρέιπερ, ο Κλαβέρ και ο Σίνγκλετον που είναι σπουδαία μεταγραφή. Ο κόουτς Μπαρτζώκας κάνει εξαιρετική δουλειά και θα είμαστε προσεκτικοί".

Για το αν ο Παναθηναϊκός σκέφτεται και το -11 του Κράσνονταρ: " Γνωρίζω για την διαφορά των 11 πόντων, αλλά πρώτα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πως θα νικήσουμε και μετά να διεκδικήσουμε την πιθανότητα να καλύψουμε τη διαφορά".

Για την εμφάνιση με την Ζαλγκίρις και αν αποτελεί οδηγό για τη συνέχεια: " Ήταν μια σπουδαία ομαδική δουλειά. Κάναμε καλό παιχνίδι με πολύ καλή συγκέντρωση σε ένα παιχνίδι που δώσαμε επιτέλους στο ΟΑΚΑ μπροστά στον κόσμο μας και ελπίζω ότι αυτό το παιχνίδι μας έδειξε το μονοπάτι για τον τρόπο που πρέπει να παίζουμε. Ετσι πρέπει να παίζουμε. Δεν πρέπει να υπάρχει διαφορά στο πως παίζουμε στο ΟΑΚΑ και εκτός έδρας".

Για την προσθήκη παίκτη: " Όπως κάθε ομάδα που παίζει στην Ευρώπη έχει υπ' όψιν ποιοι παίκτες υπάρχουν στην αγορά. Ο Παναθηναϊκός δεν διαφέρει σε αυτό με τις άλλες ομάδες και υπάρχει η πιθανότητα να πάρουμε έναν παίκτη που μας αρέσει, αν μπορέσουμε. Όμως τα ονόματα που γράφτηκαν απέχουν από την πραγματικότητα και για αυτό που ψάχνουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK