Τζόρτζεβιτς: "Αργήσαμε κάπως να κάνουμε τις αλλαγές"

Μιλώντας για την αναμέτρηση με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς παραδέχθηκε ότι οι αλλαγές στο

Τζόρτζεβιτς: "Αργήσαμε κάπως να κάνουμε τις αλλαγές"
Τζόρτζεβιτς Παναθηναϊκός

Στις δηλώσεις του για το ματς της Πέμπτης με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς υποστήριξε ότι το 0/3 μέσα στη σεζόν αποτελεί έξτρα κίνητρο ενόψει του ματς της Πέμπτης, προσθέτοντας πως οι προσθήκες στο ρόστερ θα έπρεπε να έχουν γίνει νωρίτερα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού σχολίασε: " Η νίκη είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Σκεφτόμαστε μόνο αυτήν. Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό στη Λοκομοτίβ. Μας έχει κερδίσει τρεις φορές εφέτος, παίζει πολύ καλό μπάσκετ, πλέον έχει και τον Τζάνινγκ, στην αρχή δεν είχε και τον Ράντολφ.

Είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Διαθέτει πολύ καλούς παίκτες. Έχει τον Ντιλέινι που παίζει εξαιρετικό μπάσκετ στις θέσεις '1' και '2', αλλά και τον Ντρέιπερ ο οποίος μας είχε προκαλέσει πολλά προβλήματα στο ματς του πρώτου γύρου. Ο στόχος μας θα είναι να αμυνθούμε καλά απέναντι σε όλους τους παίκτες της Λοκομοτίβ.

Το μεγαλύτερο κίνητρο θα είναι ακριβώς αυτές οι τρεις ήττες. Παρά τις τρεις ήττες θέλω να πω ότι σε κάποια μέρη του παιχνιδιών παίξαμε καλά, ενώ σε κάποια άλλα όχι. Αυτό θα πρέπει να βελτιώσουμε.

Πλέον έχουμε περισσότερο βάθος με αυτές τις προσθήκες και μας βοηθούν να μοιράζουμε την ενέργειά μας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Έχουν έρθει κάποια διαφορετικά πόδια που έχουν προσθέσει μεγαλύτερη αθλητικότητα κι αυτό το ξέραμε από την αρχή. Ίσως αργήσαμε κάπως να τις κάνουμε. Ο Γουίλιαμς είχε κάποιο δύο εβδομάδες τώρα πρόβλημα και δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμος να μας βοηθήσει".

Photo Credits: Actionimages.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK