Τζόρτζεβιτς: "Αυτός είναι ο τρόπος που δουλεύουμε"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο ματς με την Εφές.

Τζόρτζεβιτς: "Αυτός είναι ο τρόπος που δουλεύουμε"
Τζόρτζεβιτς Παναθηναϊκός

Η ικανοποίηση του Σάσα Τζόρτζεβιτς για τη νίκη επί της Εφές, κυρίως δε την εμφάνιση, ξεχείλιζε.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε: " Σε αυτή τη διαδρομή ήταν η πιο σημαντική νίκη μας γιατί βγάλαμε πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Ήρθε με προσπάθεια από την ομάδα, μια ομάδα με όμικρον κεφαλαίο. Καταφέραμε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, που ήταν ο καθοριστικός τομέας απέναντι σε μια ομάδα που είναι καλή εκεί, ιδίως στα επιθετικά. Καταφέραμε πάντως να διατηρήσουμε τις αρχές στο παιχνίδι μας και να πάρουμε αυτό που θέλαμε.

Μέσα στην εβδομάδα είχαμε τρεις παίκτες με προβλήματα με τον Διαμαντίδη που προσπάθησε γενναία, με τον Γιάνκοβιτς και με τον Πάβλοβιτς. Ήταν μια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, αλλά μείναμε ενωμένοι και τα δώσαμε όλα. Αρχικά προσπαθούσαμε να πάμε ατομικά, προϊόντος του χρόνου όμως παίξαμε καλύτερη άμυνα και πιο ομαδικά, μοιράσαμε την μπάλα και είχαμε καλύτερες επιλογές. Ο Ραντούλιτσα μας έδωσε λύσεις σε αυτό το κομμάτι. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε και οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος. Η άμυνά μας προσπάθησε να περιορίσει τα αυτού την Εφές και δεν τους επέτρεψε να ευστοχήσουν. Ήταν ένας τομέας που τους βάλαμε δύσκολα.

Ο Γκιστ είναι ένας από τους ηγέτης της ομάδας. Η ενέργεια και η μαχητικότητά του είναι απαραίτητα στοιχεία για εμάς, όπως και όλα όσα καταθέτει στο παρκέ. Πρέπει να καταλάβει το ρόλο του και τον αντίκτυπο που έχει στην ομάδα. Ένα σημείο που μπορεί να βελτιώσει είναι το σκοράρισμα στον αιφνιδιασμό. Στην αθλητικότητα πάντως δεν υπάρχει καλύτερος.

Ο Πάβλοβιτς και Βλάντο βοήθησαν στην άμυνα, με τον Χέινς και τον Γουίλιαμς θα μας βοηθήσουν πολύ. Δεν θα είναι μόνο ο Διαμαντίδης. Τέτοιες νίκες μας δίνουν να καταλάβουμε τη δυναμική μας. Είμαστε μία από τις καλύτερες άμυνες στην Ευρώπη. Και η επάνοδος του Μποχωρίδη θα μας βοηθήσει.

Θα έχουμε κάποιο πρόβλημα στους αυτοματισμούς με τους νέους παίκτες, αλλά θα δουλέψουμε στην προσαρμογή τους, δεν θα είναι εύκολο, αλλά ο καθένας πρέπει να δείχνει ενθουσιασμό γι' αυτό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός-Εφές 83-78

News 24/7

24MEDIA NETWORK