Τζόρτζεβιτς: "Δεν σταματάμε εδώ, όριό μας ο ουρανός"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό για τη μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα.

Τζόρτζεβιτς: "Δεν σταματάμε εδώ, όριό μας ο ουρανός"
Τζόρτζεβιτς Παναθηναϊκός

Αποθέωσε τους παίκτες του ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μετά το 93-86 επί της Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ και εξήγησε πώς έφτασαν μέχρι εκεί.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε: " Από την αρχή ως το τέλος κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι. Παίξαμε για να κερδίσουμε. Είναι μεγάλη η διαφορά του να παίζεις απλά από το να παίζεις για να κερδίσεις. Δεν αφήσαμε περιθώρια για άλλα πράγματα. Οι παίκτες κατάλαβαν πως αυτή η ομάδα πηγαίνει πάντα για τη νίκη. Έπρεπε να κερδίσουμε και τα καταφέραμε παίζοντας ομαδικά.

Η άμυνά μας ήταν καλή και τα 40 λεπτά. Ο Περπέρογλου έβαλε αρκετά τρίποντα, αλλά αντιδράσαμε σωστά. Διαβάσαμε καλά την άμυνα με τον Διαμαντίδη. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη νίκη. Ο αγώνας με τη Μπαρτσελόνα είναι ένα μεγάλο σχολείο για εμάς.

Δεν σταματάμε εδώ όμως. Η συγκέντρωσή μας είναι στο επόμενο παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος. Θέλω να σταθώ στην απουσία του Μποχωρίδη. Μας λείπει πολύ... Η είσοδος του Παππά στο παιχνίδι μας έδωσε φρεσκάδα.

Ο Ραντούλιτσα έκανε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Δούλεψε σκληρά. Τον ξέρω από την Εθνική. Είναι μεγάλο επιθετικό ταλέντο, κάτι που όλοι γνωρίζουν. Χρειάζεται μια ομάδα σαν κι αυτή. Συμπαίκτες να τον υποστηρίζουν και να τον βοηθούν. Εύχομαι να συνεχίσει όπως σήμερα και στο ματς του Λαυρίου.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες ανεβάσαμε τους ρυθμούς προπόνησης. Το ματς που χάσαμε με τον ΠΑΟΚ μας έδωσε τη δυνατότητα να προετοιμαστούμε καλύτερα και να έχουμε την απαιτούμενη ενέργεια. Όταν τελειώνουν τα καύσιμα, όταν κουράζεται μια ομάδα, δεν μπορεί να πετύχει τους στόχους της.

Όριό μας είναι ο ουρανός. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν οι παίκτες μου. Είμαι φιλόδοξος άνθρωπος όπως και οι παίκτες μου. Θέλουμε να κοιτάξουμε το καλύτερο. Πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Γιατί όχι;.

Δεν ήταν εύκολο να προετοιμάσω το ματς. Το κίνητρο ήταν σημαντικό. Οι οπαδοί μάς βοήθησαν όπως και στο ματς με την Καρσίγιακα. Οι νέοι παίκτες κατάλαβαν σε ποια ομάδα βρίσκονται. Το βάρος της φανέλας που φοράνε. Χιλιάδες φίλαθλοι έρχονται για να τους δουν και αυτό πρέπει να αποτελεί κίνητρο για εκείνους.

Ο Χαραλαμπόπουλος είναι στο ίδιο επίπεδο με τα άλλα δύο παιδιά. Ο Πάβλοβιτς ήταν βελτιωμένος. Ήταν πολύ καλός στην άμυνα αν και έκανε κάποια λάθη στην επίθεση. Ο Γιάνκοβιτς ξεκίνησε 3 ή 4 φορές στην πεντάδα στα τελευταία παιχνίδια. Όλοι πρέπει να πολεμούν για τη θέση τους. Πρέπει να σκεφτόμαστε ομαδικά. Είναι δικό μας παιχνίδι, όλων, όχι ενός. Ομαδικό. Ένα ριμπάουντ, μια βουτιά στη μπάλα μπορεί να είναι αρκετά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα 93-86

ΑΠΙΘΑΝΟ τρίποντο: το έβαλε... από το σπίτι του ο Διαμαντίδης!

Πώς θα ήταν τώρα το Top16: Η εικόνα των δύο ομίλων, πιθανός ο ελληνικός "εμφύλιος"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK