Τζόρτζεβιτς: "Διαμαντίδης για άλλα πέντε χρόνια!"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ήταν εμφανώς κεφάτος μετά την άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ζαλγκίρις.Η ατάκα του για τον Διαμαντίδη αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Τζόρτζεβιτς: "Διαμαντίδης για άλλα πέντε χρόνια!"

Αναλυτικά όσα τόνισε: "Ήταν ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι για εμάς που το έπαιξαν έτσι οι παίκτες από την αρχή μέχρι το τέλος. Μετά από 10 μέρες προπονήσεων και κάποιες νίκες και κάποιες ήττες. Πάντα χαιρόμαστε να παίζουμε στο ΟΑΚΑ με τέτοια ατμόσφαιρα και υποστήριξη που είναι κάτι το οποίο χρειαζόμαστε. Η άμυνά μας σήμερα ήταν πολύ καλή. Ήμασταν επιθετικοί σε άμυνα και επίθεση, είχαμε ενέργεια και από εκεί θέλουμε να αρχίζουμε. Πήραμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ και σκοράραμε από φάσεις δεύτερη ευκαιρία. Το αποτέλεσμα και η διαφορά δεν μπορεί παρά να μας αφήνουν ικανοποιημένοι και πλέον κοιτάμε το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αρκαδικό.

Επίσης χρησιμοποιήσαμε παίκτες νεαρούς που κέρδισαν σε εμπειρία και αυτοπεποίθηση και θα μπουν στο ροτέισον καθώς εξαρτάται από αυτούς. Ο Φώτσης δεν έπαιξε καθώς το παιχνίδι ήταν σε καλή κατεύθυνση και είχε γυρίσει ο Γκιστ. Αποφασίσαμε να τον ξεκουράσουμε καθώς δεν έχει χάσει προπόνηση και παιχνίδι. Χρειάζονται κάποιοι παίκτες να ξεκουραστούν και ευελπιστούμε να το κάνουμε και με τον Διαμαντίδη ο οποίος θα συνεχίσει να παίζει για τα επόμενα πέντε χρόνια τουλάχιστον.

Είμαι ενοχλημένος με την αλλαγή κατάστασης από εκτός σε εντός και το αντίθετο. Δεν μπορώ να το κατανοήσω γιατί είμαστε εύκολη λεία εκτός ΟΑΚΑ. Εντός κερδίζουμε αλλά εκτός όχι. Ο μεγάλος μου στόχος είναι να κερδίσουμε το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι καθώς εδώ και ένα χρόνο ο Παναθηναϊκός χάνει τα εκτός έδρας παιχνίδια του κι αυτό είναι ανεπίτρεπτο.

Στον Καλάθη βγάζω το καπέλο, όχι μόνο ήθελε να παίξει, αλλά δεν έλειψε από καμία προπόνηση. Είναι ένα για όλους και τον θεωρώ μεγάλο πολεμιστή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις 91-56

News 24/7

24MEDIA NETWORK