Τζόρτζεβιτς: "Είναι η στιγμή της αλήθειας"

Τώρα ξεκινάει το πιο κρίσιμο κομμάτι της Euroleague όπως τόνισε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς, με δηλώσεις του.

Τζόρτζεβιτς: "Είναι η στιγμή της αλήθειας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουμε σε μια σειρά playoffs. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για κάθε μπάλα, για κάθε κατοχή, για κάθε ριμπάουντ… Γιατί όλες αυτές οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Αυτή είναι η στιγμή της αλήθειας και η ομάδα που θα τα καταφέρει όλα αυτά τα πράγματα θα κερδίσει τη σειρά.

Οι αντίπαλοί μας είναι πραγματικά καλοί και από τη δική μας πλευρά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε και να παίξουμε έξυπνα, με αυτοπεποίθηση", δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ο Αντώνης Φώτσης, από την πλευρά του τόνισε: " Είμαστε στα playoffs και τα πράγματα είναι διαφορετικά από την κανονική περίοδο ή το Top 16. Θα πρέπει να πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι, να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας και να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Ξέρουμε καλά πως οι αντίπαλοί μας είναι πολύ καλοί, παίζουν στην έδρα τους και έχουν ενθουσιασμό, συνεπώς θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι και έτοιμοι να παίξουμε έξυπνα και να πολεμήσουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK