Τζόρτζεβιτς: "Ευγνώμονες που είμαστε μέλη του Παναθηναϊκού"

Ο Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες του μετά τη μεγάλη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε.

Τζόρτζεβιτς: "Ευγνώμονες που είμαστε μέλη του Παναθηναϊκού"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε έκανε...λαλίστατο τον Σάσα Τζόρτζεβιτς μετά το παιχνίδι. Ο Σέρβος κόουτς είχε πολλά πράγματα να πει.

Αναλυτικά: "Εξαιρετική βραδιά, πολλά συναισθήματα και εμείς που ζούμε από μέσα πρέπει να το καταλάβουμε καλύτερα. Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που είμαστε μέλος της ιστορίας αυτού του κλαμπ και πρέπει να το καταλάβαμε καλύτερα σήμερα. Νύχτες σαν κι αυτές δεν συμβαίνουν συχνά και θα πρέπει όλοι μαζί να τις εκτιμούμε ιδιαίτερα. Τα σημεία κλειδιά είναι οι μάχες που δώσαμε και ότι ελέγξαμε τα ριμπάουντ που είναι πολύ καλοί σε αυτό. Κατορθώσαμε να παίξουμε πολύ καλή άμυνα στο πικ εν ρολ τους με τον Ντίξον να έχει μόνο δύο ασίστ και γι’ αυτό ευθύνεται η εξαιρετική άμυνα του Καλάθη. Ήταν μία ομαδική νίκη και όλοι έχουμε το αίσθημα της ενότητας. Αυτό δουλεύω κι εγώ γιατί η επιτυχία στο τέλος εξαρτάται από αυτό. Και ως παίκτης πιστεύω ότι το καλό κλίμα και η ενότητα στα αποδυτήρια είναι το κλειδί των επιτυχιών.

Είχαμε αυτή την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά πρώτα απ’ όλα πρέπει να θυμάστε από πού προέρχομαι και ότι η Σερβία έχει καλό μπάσκετ. Αυτή η ομάδα έχει καλούς παίκτες και πέντε από την Εθνική που τερμάτισε δεύτερη στον κόσμο και νίκησε την Εθνική Ελλάδας με περισσότερους από είκοσι πόντους διαφοράς κι εγώ είμαι προπονητής της. Πρέπει να πω ότι με τις προσθήκες είμαστε διαφορετική ομάδα τα νέα παιδιά βοηθούν στην αθλητικότητα της ομάδας. Τους πρώτους τρεις μήνες ήμασταν οι μόνοι που δεν είχαμε κάνει αλλαγές παίρνοντας μόνο τον Χέινς. Θα μας δώσουν ενέργεια. Οι κύριοι Ομπράντοβιτς και Ίβκοβιτς προπονούν ομάδες με μεγάλα μπάτζετ και είναι φαβορί για την Ευρωλίγκα. Τέτοιες νίκες βοηθούν την ομάδα να πειστεί ότι για το πόσο καλή είναι. Τους είπα πριν δύο μήνες ποιος είναι ο στόχος αλλά δεν θα σας το πω τώρα, αλλά όταν τον πετύχουμε.

Όσον αφορά τον Χάντερ ήρθε πριν δύο μέρες και χρειάζεται ξεκούραση καθώς ήρθε από τις ΗΠΑ. Είναι νέος παίκτης χωρίς μεγάλη εμπειρία, αλλά θα τον ενσωματώσουμε στην ομάδα μας και θα πάρει σταδιακά παιχνίδια. Πήρε γεύση για το που βρίσκεται και με κάνει να απαιτώ περισσότερα από αυτόν. Ο Χέινς και ο Γουίλιαμς είναι παίκτες με πολύ καλή νοοτροπία. Ο Γουίλιαμς έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια και στις δύο πλευρές του παρκέ, ο Χέινς είναι πιο έμπειρος και στο πρώτο μέρος έπαιξε εξαιρετική άμυνα. Κάποιες επιλογές του Γουίλιαμς δεν μας έδωσαν την ευκαιρία να κερδίσουμε πιο εύκολα το παιχνίδι, αλλά θα μάθει τη νοοτροπία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε 76-71

News 24/7

24MEDIA NETWORK