Τζόρτζεβιτς: "Οι παίκτες μου πρέπει να το καταλάβουν και θα το καταλάβουν"

Η "βαριά" ήττα από την Μπαρτσελόνα ήταν ένα μάθημα για τον Παναθηναϊκό, όπως εξήγησε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στη συνέντευξη Τύπου.

Τζόρτζεβιτς: "Οι παίκτες μου πρέπει να το καταλάβουν και θα το καταλάβουν"
Τζόρτζεβιτς Παναθηναϊκός

Την αντίδραση των παικτών του μετά το 77-52 στη Βαρκελώνη περιμένει να δει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος ήταν απογοητευμένος απ' όσα έπραξαν στη διάρκεια του αγώνα. Ειδάλλως προανήγγειλε... μαστίγιο.

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα: " Συγχαρητήρια στη Μπαρτσελόνα, άξιζε τη νίκη. Δεν είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που προσεγγίσαμε τον αγώνα. Δεν είχαμε ανταγωνιστικό πνεύμα και αυτό είναι απαράδεκτο. Ήταν λάθος το πρόσωπο που παρουσιάσαμε και αν έρθεις έτσι στη Βαρκελώνη, θα πάθεις αυτό που πάθαμε εμείς.

Περιμένω αντίδραση από τους παίκτες μου και είμαι βέβαιος ότι θα αντιδράσουν με το σωστό τρόπο. Πρέπει να ξυπνήσουμε και να ξεχάσουμε ό,τι κάναμε τον τελευταίο μήνα. Η σεζόν είναι μεγάλη και οι παίκτες μου πρέπει να το καταλάβουν και θα το καταλάβουν. Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα που ήρθαν από τον πάγκο είχαν πολλή ενέργεια και έκαναν σπουδαία δουλειά. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, αλλά είχαμε προβλήματα με τραυματισμού και απουσίες. Η σεζόν είναι μεγάλη και πρέπει να συγκεντρωθούμε για τη συνέχεια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός 77-52

News 24/7

24MEDIA NETWORK