Τζόρτζεβιτς: Πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς, μίλησε για τη δοκιμασία του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα.

Τζόρτζεβιτς: Πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι
Τζόρτζεβιτς Παναθηναϊκός

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς εξήγησε ότι υπάρχει σεβασμός του Παναθηναϊκού για την Μπαρτσελόνα και υπογράμμισε ότι χρειάζεται το 100% για να πάρει αποτέλεσμα στην αναμέτρηση της Παρασκευής (4/12, 21:45) στο ΟΑΚΑ.

"Έπειτα από την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη, επιστρέφουμε σπίτι μας για τα επόμενα δυο ματς στο ΟΑΚΑ. Αρχικά κόντρα στην Μπαρτσελόνα κι εν συνεχεία απέναντι στη Ζιελόνα Γκόρα", τόνισε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός για τη νίκη στην Τουρκία επί της Καρσίγιακα.

"Προχωράμε βήμα-βήμα. Η Μπαρτσελόνα είναι σπουδαία ομάδα, με γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, την οποία σεβόμαστε πολύ. Ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι στην επίθεση και την άμυνα αν θέλουμε να κερδίσουμε και να κάνουμε βήμα πρόκρισης στο TOP-16".

"Είναι σπουδαία υπόθεση ότι παίζουμε στην έδρα μας αφού οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα μας υποστηρίξουν με ενθουσιασμό και τον δικό τους, μοναδικό τρόπο. Παίρνουμε δύναμη από τη στήριξή τους".

Koύζμιτς: "Να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας"

Από την πλευρά του, ο Όγκνιεν Κούζμιτς επισήμανε : "Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε μια από τις πιο δυνατές ομάδες της διοργάνωσης. Με τη νίκη μας στη Σμύρνη κάναμε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκρισή μας στο TOP-16 ενώ αν κερδίσουμε τα επόμενα ματς στην έδρα μας, θα έχουμε πετύχει τον πρώτο μας στόχο".

"Πλέον, έχουμε την Μπαρτσελόνα στο μυαλό μας. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας! Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να παίξουμε καλά σε άμυνα και επίθεση, να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ καθώς και να προσέξουμε τις λεπτομέρειες που πάντα παίζουν ρόλο σε τέτοια παιχνίδια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK