Τζόρτζεβιτς: "Τα πάντα για την 6η νίκη"

O Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα στο Βελιγράδι.

Τζόρτζεβιτς: "Τα πάντα για την 6η νίκη"

Οι πέντε διαδοχικές νίκες του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα έχουν ανοίξει την όρεξη του Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς ο οποίος βλέπει την 6η στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρας στο Βελιγράδι.

Αναλυτικά τόνισε: "Εχουμε δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας αναμέτρηση και μετά τη Μάλαγα θα ταξιδέψουμε στο Βελιγράδι για ν' αντιμετωπίσουμε μία δυνατή και ποιοτική ομάδα. Κατάφεραν να μας νικήσουν στο ΟΑΚΑ στον πρώτο γύρο.

Ξέρουμε πως είναι μία καλή ομάδα και πρέπει να παίξουμε ως ομάδα στην επίθεση και στην άμυνα. Πιστεύω στην ομάδα και στους παίκτες μου κι είμαι σίγουρος πως θα κάνουμε τα πάντα για την έκτη νίκη στη σειρά. Θα είμαστε έτοιμοι για μία δυνατή αναμέτρηση". 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ