Τζόρτζεβιτς: "Θέλω να δω και πάλι τη φωτιά στα μάτια των παικτών μου"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είχε παράπονα από τους παίκτες του. Και πως να μην έχει μετά από την ήττα από τη Ζιελόνα Γκόρα στην Πολωνία.

Τζόρτζεβιτς: "Θέλω να δω και πάλι τη φωτιά στα μάτια των παικτών μου"
Τζόρτζεβιτς Παναθηναϊκός

Αναλυτικά τόνισε: "Θέλω να πω συγχαρητήρια στη Ζιελόνα Γκόρα για τη νίκη της. Την άξιζε, αν και θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει κι εμείς, γιατί στο δεύτερο ημίχρονο απαντήσαμε. Στο πρώτο δεν κάναμε τίποτα καλά. Αυτό που θέλω απ' τους παίκτες μου είναι να δω και πάλι τη... φωτιά στα μάτια τους. Δε μπορείς να σκέφτεσαι πως μόνο με τ' όνομα θα νικήσεις. Επίσης υπάρχει μία διαφορά μεταξύ του παίζω μπάσκετ και του παίζω για να νικήσω, όπως και του σουτάρω με το σουτάρω και το βάζω.

Είχαμε πολύ άσχημα ποσοστά στα τρίποντα (5/27τρίπ.) και στις βολές (13/25β.), πράγμα πολύ σημαντικό για μία αναμέτρηση με κλειστό σκορ στο τέλος. Στο φινάλε είχαμε δύο ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα θα γυρίσουμε και θα κοιτάξουμε την επόμενη αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις, την οποία πρέπει να κερδίσουμε. Χρειαζόμαστε την ενέργεια του Γκιστ, που με τα αθλητικά προσόντα του κι όλα όσα προσφέρει είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ζιελόνα Γκόρα-Παναθηναϊκός 71-68

News 24/7

24MEDIA NETWORK