Τζόρτζεβιτς: "Υπάρχει πίστη, όχι δώρα"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του αλλά και στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Τζόρτζεβιτς: "Υπάρχει πίστη, όχι δώρα"

Την Τρίτη ο Παναθηναϊκός θα παίξει για την "επιβίωσή" του στην Ευρωλίγκα και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ζήτησε να μην επαναληφθούν τα λάθη των πρώτων δύο αγώνων στη Βιτόρια.

Ο Σέρβος κόουτς του "τριφυλλιού" σχολίασε: "Είναι μόνο ένα παιχνίδι. Υπάρχει το πρώτο ματς και μετά θα σκεφτούμε το επόμενο. Ένα βήμα κάθε φορά. Δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε την ιστορία και τη στατιστική, που εσάς αρέσει πολύ. Πρέπει να σκεφτούμε τη δουλειά μας που είναι να νικήσουμε στο επόμενο παιχνίδι.

Πρέπει να επιλέξω πολλά πράγματα από το δεύτερο παιχνίδι και θέλω να ξεχάσω πολλά πράγματα από το πρώτο παιχνίδι. Πιστεύω ότι στο δεύτερο ματς βγήκαμε έξω πιο δυνατά, για να παλέψουμε, που είναι η μαγική λέξη για μας. Πρέπει να παλέψουμε ξανά, να παίξουμε σκληρά και σε αυτό ποντάρω ότι μπορούμε να κάνουμε. Δεν πρέπει να τους κάνουμε δώρα, όπως κάναμε πολύ στα δύο πρώτα παιχνίδια.

Ασφαλώς υπάρχει πίστη. Είμαστε περήφανοι που έχουμε αυτή την υποστήριξη από τον κόσμο. Μας αρέσει να παίζουμε στο γήπεδό μας, τους χρειαζόμαστε και με την ενέργεια που θα μας δώσουν θα μας βοηθήσουν".

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ