Πασκουάλ για Μπουρούση: "Δική μου επιλογή το ότι δεν έπαιξε πολύ"

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για την άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Γαλατασαράι και ήταν ειλικρινής όταν κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για τον Γιάννη Μπουρούση.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - GALATASARAY (Eurokinissi Sports / ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - GALATASARAY (Eurokinissi Sports / ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Αναλυτικά ο Ισπανός τόνισε: "Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις να νικάς όταν δεν είσαι εύστοχος. Νικήσαμε άνετα χωρίς καλή ευστοχία. Ειδικά τα 12-13 πρώτα λεπτά παίξαμε καλά χωρίς να είμαστε εύστοχοι. Ομως στη Βαρκελώνη ήμασταν και άστοχοι αλλά γενικά παίξαμε χάλια. Δεν είδαμε ρυθμό και ταχύτητα και δεν ήμασταν σωστά συγκεντρωμένοι. Ηταν το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο συνέβη αυτό. Ολες οι ομάδες έχουν μία άσχημη βραδιά.

Αν δεν κάνω λάθος μέχρι πριν 2-3 ματς ήμασταν η ομάδα που χάναμε τις λιγότερες μπάλες. Στα τελευταία παιχνίδια έχουμε παραπάνω απώλειες από ότι συνήθως. Είχαμε μια ιδιαίτερη ένταση σε κάποιες στιγμές που είναι καθοριστική τη στιγμή της εκτέλεσης. Η ομάδα όμως έτσι έδειξε ότι έχει υπευθυνότητα και έδειξε ότι ήθελε να αντιδράσει μετά από μια κακή βραδιά.Τα συνολικά νούμερα με απασχολούν".

Ερωτηθείς για τον Μπουρούση τόνισε: "Το κακό σερί και η κατάσταση είναι κάτι σχετικό. Πιστεύω ότι είναι ο μοναδικός παίκτης που πήρε ένα παιχνίδι μόνος του, με την Νταρουσάφακα. Αυτό που έκανε ο Γιάννης στη Βαρκελώνη για να βοηθήσει την ομάδα ήταν σπουδαίο. Ηταν άρρωστος, χωρίς ενέργεια, αλλά προσπάθησε να βοηθήσει. Από την τηλεόραση μπορεί να φάνηκε ότι έπαιξε άσχημα, αλλά για μένα είναι πολύ σημαντικό που προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα. Αυτό βοηθά στην οικοδόμηση της ομάδας. Προπονήθηκε καλά αυτήν την εβδομάδα. Αν δεν έπαιξε πολύ σήμερα αποτέλεσε δική μου επιλογή γιατί ψάξαμε άλλον δρόμο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

O καλύτερος Παναθηναϊκός της σεζόν ήταν made in USA!
Η γκάφα του Μπουρούση στην δεύτερη περίοδο

News 24/7

24MEDIA NETWORK