Πλήρης ο Ολυμπιακός με στόχο το 2-1

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε την προπόνησή του ο Ολυμπιακός ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης (21/4) στο ΣΕΦ. Τόσο ο Βασίλης Σπανούλης, όσο και ο Οθέλο Χάντερ έχουν βρει ρυθμό και είναι έτοιμοι να οδηγήσουν την ομάδα τους στο 2-1 κόντρα στου Καταλανούς.

Πλήρης ο Ολυμπιακός με στόχο το 2-1

Πλήρης και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την Μπαρτσελόνα στο τρίτο παιχνίδι της σειράς στο ΣΕΦ. Οι "ερυθρόλευκοι" έχοντας πετύχει το break στο προηγούμενο ματς στην Βαρκελώνη, πλέον καλούνται να κάνουν το 2-1 το βράδυ της Τρίτης (21/4) και να "σφραγίσουν" την πρόκριση στο Final 4 την ερχόμενη Πέμπτη (23/4). Στο 3.15 η απόδοση νίκης του Ολυμπιακού με περισσότερους από 10 πόντους στον Stoiximan.gr.

Μοναδική απουσία για την ομάδα του Σφαιρόπουλου είναι ο Μιχάλης Τσαϊρέλης (σύνδρομο κοιλιακών), ο οποίος αποκτήθηκε για να έχει βοηθητικό ρόλο στο ρόστερ. Όσον αφορά τους Βασίλη Σπανούλη και Οθέλο Χάντερ και οι δύο δείχνουν να έχουν βρει ρυθμό στο παιχνίδι τους μετά τους τραυματισμούς τους. Το ενδεχόμενο ο αρχηγός του Ολυμπιακού να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης δίνει απόδοση 3.00 στον Stoiximan.gr.

Ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι να συνεχίσει την καλή και σκληρή άμυνα, με έμφαση στην τακτική και στο πλάνο της ομάδας,. Στόχος να παρουσιαστούν οι Πειραιώτες βελτιωμένοι στα ριμπάουντ, αλλά και να συνεχίσουν να επιτίθενται στο αντίπαλο καλάθι με τον ίδιο τρόπο, όπως περίφημα έπραξαν στο break στη Βαρκελώνη.

Οι τόνοι προς το παρόν είναι χαμηλοί, καθώς η Μπαρτσελόνα δεν είναι αμελητέα ποσότητα, ενώ επίσης φημίζεται για την ικανότητα της να κερδίζει εκτός έδρας παιχνίδια. Απαιτείται τεράστια προσοχή από τους παίκτες του Σφαιρόπουλου, προκειμένου να διατηρήσουν ακέραιη την έδρα τους στα δύο προσεχή παιχνίδια με τους Καταλανούς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK