Ο Λάσο δεν θέλει πέμπτο ματς

Αποκλειστικά και μόνο με το παιχνίδι της Τετάρτης ασχολείται ο Πάμπλο Λάσο, ο οποίος επ' ουδενί δεν θέλει η σειρά με τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στη Μαδρίτη.

Ο Λάσο δεν θέλει πέμπτο ματς

Ο προπονητής της Ρεάλ, μιλώντας για την επόμενη μάχη με τους πρωταθλητές Ευρώπης στο ΣΕΦ, υποστήριξε ότι " δεν σκέφτομαι ότι θα υπάρξει πέμπτο παιχνίδι. Όχι γιατί το αποφεύγω, ούτε γιατί πιστεύω ότι δεν θα φτάσουμε σε αυτό. Συγκεντρώνομαι σε ό,τι έχουμε αυτή τη στιγμή προκειμένου να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να επανέλθουμε μετά την τελευταία προσπάθεια. Και φυσικά μελετώ τα πράγματα που κάναμε καλά και αυτά που κάναμε άσχημα για να οδηγήσουμε την ομάδα στο σωστό δρόμο".

Ο Λάσο μίλησε για εκείνα που δεν λειτούργησαν στο πρώτο παιχνίδι του ΣΕΦ λέγοντας ότι " σημαντικό να βελτιώσουμε την εκκίνησή μας και να επικεντρωθούμε στις λεπτομέρειες που καθόρισαν το παιχνίδι της Δευτέρας".

Δήλωσε επίσης βέβαιος ότι " η ομάδα είναι έτοιμη να ξεπεράσει την ατμόσφαιρα" που δημιούργησε ο κόσμος του Ολυμπιακού και την οποία χαρακτήρισε " υπέροχη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK