Το καλύτερο... πιάτο του Λάσο

Αν ο Πάμπλο Λάσο είναι... αρχιμάγειρας σε ισπανική ταβέρνα, αυτή είναι η συνταγή του καλύτερου πιάτου του. Αυτό που "σέρβιρε" δηλαδή στο Βελιγράδι. Το μυστικό της επιτυχίας της Ρεάλ κρύβεται σ' ένα tweet

Real Madrid head coach Pablo Laso reacts during their Final Four Euroleague final basketball match between Real Madrid and Fenerbahce in Belgrade, Serbia, Sunday, May 20, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Πάμπλο Λάσο AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Θες απόδειξη για τις προπονητικές ικανότητες του Πάμπλο Λάσο, δες αυτό το tweet:

Τι θέλει να μας πει ο... ο διαχειριστής (του λογαριασμού); Πως ο Ισπανός κόουτς ήταν άριστα προετοιμασμένος για το Final-4 στο Βελιγράδι (και όχι μόνο). Είχε διαβάσει κάθε λεπτομέρεια, είχε φτιάξει play για κάθε κατάσταση, είχε δουλέψει πάρα πολύ.

Το γεγονός πως η Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε πλήρης στο πιο σημαντικό διήμερο της σεζόν, χωρίς προβλήματα τραυματισμών, βοήθησε το σχέδιο του Λάσο. Ο ίδιος όμως δεν άφησε τίποτα στη μοίρα του. Όλα ήταν τακτοποιημένα.

Διότι φρόντισε να έχει δουλέψει με την ομάδα και τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Δεν παρέκκλινε του δρόμου που είχε πάρει και πήγε μέχρι τέλους.

Αφενός χρειάζεται τύχη αφετέρου οι παίκτες είναι εκείνοι που ακούν και εκτελούν τις εντολές που έχουν δεχθεί.

Όταν όμως ο κόουτς εμπνέει εμπιστοσύνη, όλα γίνονται πιο απλά.

Ειδάλλως ο Βάσκος δεν θα ήταν στον πάγκο των Μαδριλένων από το 2011! Ανανεώνοντας σταθερά το συμβόλαιό του κάθε φορά που φτάνει προς τη λήξη του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK