Ο Άντιτς γύρισε το χρόνο δέκα χρόνια πίσω...

Στα 35 του ο Σκοπιανός ψηλός θα συνεχίσει σε ομάδα Ευρωλίγκας. Όχι της πρώτης γραμμής, αλλά στον Ερυθρό Αστέρα. Εκεί δηλαδή που αυτός ήθελε και φυσικά τον ήθελαν...

Ο Άντιτς γύρισε το χρόνο δέκα χρόνια πίσω...

Μπήκε στη μηχανή του χρόνου, ταξίδεψε στο μακρινό 2007 και φόρεσε ξανά τα ερυθρόλευκα του Ερυθρού Αστέρα. Ο Πέρο Άντιτς γυρίζει σε μια από τις ομάδες που σημάδεψαν την καριέρα του.

Ο Σκοπιανός φόργουορντ, μετά από δυο σεζόν στη Φενέρμπαχτσε, επιστρέφει ως πρωταθλητής Ευρώπης στην ομάδα που αγωνίστηκε από το 2005 ως το 2007. Τότε που ακόμη είχε μαλλιά, τότε που ήταν 23! Στα 35 πλέον του ο Άντιτς είναι άλλος παίκτης. Εκτός από τους τρεις τίτλους στην Ευρωλίγκα, έχει και το διετές, γεμάτο πέρασμα από το ΝΒΑ (135 ματς με τους Χοκς) που απογείωσε την καριέρα του.

Στο νέο ξεκίνημα του Ερυθρού Αστέρα θα έχει ρόλο ηγετικό. Στ' αποδυτήρια τουλάχιστον, αφού τα πόδια είναι πλέον βαριά για να έχει αντίστοιχο ρόλο στο παρκέ. Θα βρει δε και τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Μάρκο Κέσελ, αλλά και δυο αντιπάλους του από την Ευρωλίγκα, τον Τζέιμς Φελντέιν και τον Τέιλορ Ρότσεστι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK