Σφαιρόπουλος: "Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι γίνεται όταν παίζουμε με τον Παναθηναϊκό"

Το ματς του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό προτίμησε να θυμηθεί ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση και το θρίαμβο επί της Μπασκόνια στην Ευρωλίγκα.

Σφαιρόπουλος: "Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι γίνεται όταν παίζουμε με τον Παναθηναϊκό"

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το 92-62 επί της Μπασκόνια ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για έναν Ολυμπιακό που πετάει στην Ευρώπη εκφράζοντας παράλληλα την απορία του για το τι συμβαίνει στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Επί της ουσίας άφησε υπονοούμενα για τη διαιτησία.

Αρχικά ο κόουτς των Πειραιωτών τόνισε: " Κάναμε ένα σπουδαίο ματς, μια σπουδαία προσπάθεια απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Τους βάλαμε κάτω από πίεση με την άμυνά μας, μέσα από την οποία ελέγξαμε το ρυθμό σε όλο το ματς, κρατώντας τον αντίπαλο στους 62 πόντους. Αυτό ήταν το κλειδί. Με καλή άμυνα έχεις καλή κίνηση και στην επίθεση. Οι αριθμοί δείχνουν το σπουδαίο επιθετικό παιχνίδι που είχαμε. Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας στις δύο πλευρές. Ο κόσμος υποστήριξε την ομάδα και τον χρειαζόμαστε μέχρι τέλους".

Κατόπιν δέχθηκε ερώτηση για την αποθέωση του ίδιου και των παικτών του, αρπάζοντας την ευκαιρία να πει: " Ευχαριστούμε τον κόσμο που αποθέωσε την ομάδα. Στις νίκες ν' αποθεώνουν τους παίκτες που είναι πρωταγωνιστές. Το κριτήριο του είναι αλάνθαστο. Απόψε είδε μια ομάδα που πετούσε και νίκησε πολύ εύκολα μια σχεδόν ισόβαθμη ομάδα. Είδε πριν πριν από το παιχνίδι του κυπέλλου να κερδίζει μέσα στη Βαρκελώνη την Μπαρτσελόνα και δεν μπορεί να καταλάβει τι γίνεται όταν παίζουμε ένα ματς κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και αλλάζουν τα δεδομένα. Δεν μπορείς να λες ψέματα στον κόσμο, καταλαβαίνει όλη η Ελλάδα τι γίνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το τάιμ άουτ έφερε το θρίαμβο του Ολυμπιακού!

News 24/7

24MEDIA NETWORK