Σφαιρόπουλος: "Να πάμε το ματς εκεί που θέλουμε"

Το σχέδιο του για να φύγει νικητής από το Μιλάνο ο Ολυμπιακός ανέλυσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος την Πέμπτη πριν την αναχώρηση των "ερυθρόλευκων" για την Ιταλία.

Σφαιρόπουλος: "Να πάμε το ματς εκεί που θέλουμε"

Ιδού τι τόνισε: «H Αρμάνι είναι μια ομάδα πολύ μαχητική σε άμυνα και επίθεση. Παίζουν με ενέργεια, βάζουν τα κορμιά τους στη φωτιά, πρέπει να είμαστε μαχητικοί σε άμυνα και επίθεση. Είναι ομάδα με σκαμπανεβάσματα σε άμυνα και επίθεση και εκεί πρέπει να χτυπήσουμε. Πρέπει να πάμε το παιχνίδι εκεί που εμείς θέλουμε, θα πρέπει να εξουδετερώσουμε τα ατού τους και να κάνουμε τη δική μας δουλειά σε άμυνα και επίθεση.

Αμυντική κούραση δεν υπάρχει, όποιος παίζει στον Ολυμπιακό δεν μπορεί να κουράζεται. Όποιος κουράζεται να πάει σπίτι του. Δεν προέρχεται από κούραση, είναι θέμα συγκέντρωσης, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Δουλέψαμε κάποια κομμάτια της άμυνας αυτές τις δύο ημέρες και νομίζω θα είμαστε πιο επιθετικοί στην άμυνα μας».

Τέλος για τις απουσίες που υπάρχουν στη θέση "4" στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» τόνισε: «έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε εκ των έσω την απώλεια στη θέση αυτή. Και σε αυτό το κομμάτι αμυντικά και επιθετικά έχουμε σχεδιάσει κάποια άλλα σχήματα που θα είναι έτοιμα να αποδώσουν και στο παιχνίδι».

News 24/7

24MEDIA NETWORK