Σφαιρόπουλος: "Θέλαμε να κάνουμε φάουλ, αλλά..."

Πώς και δεν έκανε φάουλ ο Ολυμπιακός μετά τις 2/2 βολές του Πρίντεζη προκειμένου να εξαντλήσει τις πιθανότητες νίκης στην Πόλη; Απάντησε ο κόουτς Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη Τύπου.

Σφαιρόπουλος: "Θέλαμε να κάνουμε φάουλ, αλλά..."

Το -3, μετά τις βολές του Γιώργου Πρίντεζη στα 21'', άφηνε μια ελπίδα στον Ολυμπιακό για την ανατροπή και τη νίκη στην Πόλη. Οι ερυθρόλευκοι όμως δεν έκαναν φάουλ.

Τι συνέβη ακριβώς εξήγησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αμέσως μετά: " Η εντολή ήταν να κάνουμε φάουλ στον Ούντο, γιατί όλοι οι άλλοι ήταν πολύ καλοί στις βολές, ο Σλούκας μπήκε και αυτός στο ματς. Προσπαθήσαμε να κάνουμε παγίδες στους γκαρντ για να πασάρουν στον Ούντο, αλλά αυτό δεν συνέβη και δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι".

Στο γενικότερο σχόλιό του ανέφερε: " Πιστεύω ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Ένα παιχνίδι μεταξύ δύο εξαιρετικών ομάδων στην Ευρωλίγκα, ένα ματς υψηλού επιπέδου. Και τώρα που η αναμέτρηση έχει τελειώσει, έχουμε μια πικρή γεύση στο στόμα μας, γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει κάτι καλύτερο, να έχουμε κερδίσει το ματς. Στο πρώτο ημίχρονο επιτρέψαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ στους αντιπάλους μας και αυτό επέτρεψε πολλούς εύκολους πόντους στη Φενέρ και πολλά ελεύθερα σουτ. Έτσι όπως εξελίχθηκε η πρώτη περίοδος, το σκορ δεν ήταν καλό για εμάς.

Στη δεύτερη περίοδο η Φενέρ μας πίεσε, μας ανάγκασε να έχουμε άσχημα σουτ. Φτάσαμε στο -6, αλλά μείναμε στο ματς. Στο τρίτο δεκάλεπτο παίξαμε πολύ καλά, παίξαμε την άμυνα που θέλαμε, είχαμε τον έλεγχο του ματς σε μεγάλο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου. Μετά, όμως, με την μεγάλη πίεση της Φενέρ, κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε τη συγκέντρωση μας, κάναμε έξι λάθη σε αυτά τα τελευταία οκτώ λεπτά και από την κακή μας επίθεση, η Φενέρ βρήκε πολλούς πόντους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK