Tα highlights της Πέμπτης (23/10) στην Ευρωλίγκα (VIDEOS)

Για ακόμα μία βραδιά στην Ευρωλίγκα είχαμε εκπληκτικά καρφώματα, όμορφες ασίστ, έξυπνα κλεψίματα και μεγαλοπρεπείς τάπες. Δείτε τα VIDEO με τις σημαντικότερες στιγμές της βραδιάς.

Tα highlights της Πέμπτης (23/10) στην Ευρωλίγκα (VIDEOS)

H τάπα της βραδιάς: Ο Μίλος Τεόντοσιτς έδωσε μία εξαιρετική ασίστ στον Βιτάλι Φριντζόν, ο οποίος προσπάθησε να τελειώσει τον αιφνιδιασμό με λέι-απ, όμως ο Μπράιαν Ράντλ είχε διαφορετική γνώμη.

Το κάρφωμα της βραδιάς: Στον αγώνα της Φενέρμπαχτσε με την Τουρόφ ο Πρέλντζιτς έβγαλε μία alley-oop πάσα στον Σεμίχ Ερντέν, με τον Τούρκο να ολοκληρώνει τη φάση με εντυπωσιακό κάρφωμα.

Η ασίστ της βραδιάς: Ο Τζέρεμι Πάργκο έδωσε μία ασίστ από τη μία πλευρά του γηπέδου στην άλλη, με τον Μπράιαν Ραντλ να κάνει ανενόχλητος το λέι-απ.

Το κλέψιμο της βραδιάς: Ο Φουρκάν Αλντεμίρ, της Γαλατασαράι έκλεψε την μπάλα με πανέξυπνο τρόπο και ξεχύθηκε στον αιφνιδιασμό ολοκληρώνοντας τη φάση με κάρφωμα.

Η στιγμής της βραδιάς: Ο Βάλντας Βασίλιους της Νεπτούνας, 4 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, έβαλε το καλάθι που έδωσε ιστορική νίκη στην ομάδα του (πρώτη στην Ευρωλίγκα) απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, με 83-81.

News 24/7

24MEDIA NETWORK