Τα highlights της Πέμπτης (30/10) στην Ευρωλίγκα (VIDEOS)

Δείτε τα VIDEO με τις σημαντικότερες στιγμές της βραδιάς. Εξαιρετικά καρφώματα, υπέροχες ασίστ, μεγαλοπρεπείς τάπες και πανέξυπνα κλεψίματα συνθέτουν για ακόμα μία φορά το σκηνικό στα παρκέ της Ευρωλίγκας.

Τα highlights της Πέμπτης (30/10) στην Ευρωλίγκα (VIDEOS)

Η ασίστ της βραδιάς: Ο Μάρκους Γουίλιαμς στον αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με τη Βαλένθια θα δώσει μία απίστευτη ασίστ στο Λούκα Μίτροβιτς χωρίς να... κοιτάει.

Το κλέψιμο της βραδιάς: Συνεχίζουμε με τον αγώνα Ερυθρός Αστέρας-Βαλένθια και αυτή τη φορά πρωταγωνιστής είναι ο Τσαρλς Τζένκινς. Ο Αμερικάνος γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα θα "χωθεί" ανάμεσα στους παίκτες της Βαλένθια, θα κλέψει τη μπάλα και θα τελειώσει δυναμικά τη φάση με ένα εντυπωσιακό κάρφωμα.

Το κάρφωμα της βραδιάς: Στον αγώνα της Άλμπα Βερολίνου με τη Μακάμπι Τελ-Αβίβ είδαμε ένα εξαιρετικό κάρφωμα από τον Άλεξ Τάιους. Ο φόργουορντ της Μακάμπι πήρε μία συστημένη alley-oop πάσα από τον Τζέρεμι Πάργκο και κάρφωμα εντυπωσιακά.

Η τάπα της βραδιάς: Επιστρέφουμε στον αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με την Βαλένθια, με τον παίκτη των φιλοξενούμενων, Βλαντιμίρ Λούσιτς να δίνει μία μεγαλοπρεπέστατη τάπα στον "προκλητικό" Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς.

Διαβάστε ακόμα:

Air... Γκιστ (VIDEO)

Υπερηχητική η Ρεάλ, σταμάτησε στους 112! Γενέθλια με ήττα για τον Ίβκοβιτς (VIDEOS)

Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε 91-73 (VIDEO)

Η στιγμή της βραδιάς: Ράιτ "κόβει", Γκιστ καρφώνει (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK